Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Henkilökohtainen avustaja

HLS-Avustajapalvelut Oy Pieksämäki

Haluatko tehdä merkityksellistä ja ihmisläheistä työtä?
Me Spesiolla ajattelemme, että jokaisen pitää saada elää omannäköistään arkea. Jos olet samaa mieltä, tule avustajaksi! Avustajana työsi on aidosti merkityksellistä, sillä mahdollistat avustettavalle ne asiat, jotka vammattomilta onnistuvat ilman henkilökohtaista apua. Haemme jatkuvasti uusia avustajia asiakkaillemme ympäri Suomen - tervetuloa mukaan.
Teemme pykälää parempaa maailmaa osana Honkalampea. Honkalampi-säätiö tekee työtä esteettömän ja sujuvan arjen puolesta. www.honkalampi.fi

Spesio hakee luotettavaa henkilökohtaista avustajaa VUOSILOMAN SIJAISEKSI iäkkäälle, keskustassa asuvalle naiselle Pieksämäelle.
Työtehtävät ovat avustamista päivittäisissä toimissa (pesut, pukeminen ja pienet kotiaskareet), kodin ulkopuolisissa asioinneissa (tk-käynnit, kauppa-asioinnit) ja virkistyksessä. Liikkumisen apuvälineenä on pyörätuoli, jonka työntäminen ulkona liikkuessa kuuluu avustajan tehtäviin.

Työtä on enintään 42 tuntia kuukaudessa. Työvuorot ovat ma-ti ja to-pe klo 10.00-12.00 (13.00). Työvuorot ovat myös jossain määrin sovittavissa. Työ kestää 26.6-31.7.2020 välisen ajan. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Kiinnostuitko paikasta? Hae työtä osoitteessa http://www.spesio.fi/toihin-meille/avustajahaku/ lisää viitteeksi työnantajan viite (viite löytyy tiedot-välilehdeltä). Lisätietoa työstä alueen palveluohjaajalta numerosta 050 388 6061. Työ ei vaadi aiempaa kokemusta tai alan koulutusta. Työhön perehdytetään ennen sen alkua.

Tämä ilmoitus koskee tuetun työnantajamallin mukaista palvelua. Työnantajana toimii avustajaa tarvitseva henkilö itse tai hänen edunvalvojansa.
Spesion rooli on kulkea oppaana ja tarjota tukea ja ohjausta koko työsuhteen ajan molemmille osapuolille sekä huolehtia työnantajamallin mukanaan tuomista velvoitteista, kuten palkanmaksusta ja lakisääteisestä työterveyshuollosta.
Tuetussa työnantajamallissa työsuhteen palkka ja avustajatuntimäärät ovat kunnan määrittelemät. Työnantaja, eli avustettava henkilö, määrittelee itse henkilökohtaisen avun ideologian mukaisesti muun muassa työajat ja työtehtävät ja tekee päätöksen siitä, kuka henkilö työsuhteeseen valitaan.

Alle 18-vuotiaiden kanssa työskenteleviltä pyydetään aina rikostaustaote nähtäväksi ennen työsuhteen alkua.
Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002.
YhteystiedotSpesio
p. 050 388 6061
Työpaikan osoite76100 PIEKSÄMÄKI
Palkkaus11,07 €/t
Työ alkaa26.06.2020
Työaikamuu osa-aikatyö
Työn kesto11 pv - 1 kk
Ilmoitus jätetty11.05.2020
Ilmoitusnumero10344103
Työnantajan viiteVIISI VIIKKOA

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

60 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin