Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Henkilökohtainen avustaja

HLS-Avustajapalvelut Oy Pieksämäki

Haluatko tehdä merkityksellistä ja ihmisläheistä työtä?
Me Spesiolla ajattelemme, että jokaisen pitää saada elää omannäköistään arkea. Jos olet samaa mieltä, tule avustajaksi! Avustajana työsi on aidosti merkityksellistä, sillä mahdollistat avustettavalle ne asiat, jotka vammattomilta onnistuvat ilman henkilökohtaista apua. Haemme jatkuvasti uusia avustajia asiakkaillemme ympäri Suomen - tervetuloa mukaan.
Teemme pykälää parempaa maailmaa osana Honkalampea. Honkalampi-säätiö tekee työtä esteettömän ja sujuvan arjen puolesta. www.honkalampi.fi

Spesio hakee henkilökohtaista avustajaa 55 -vuotiaalle, neurologista sairautta sairastavalle naiselle Naarajärvelle.
Liikkumisen apuvälineenä avustajaa tarvitseva henkilö käyttää sisätiloissa ja pienillä ulkoilumatkoilla rollaattoria ja pidemmillä matkoilla sähkömopoa.
Työtehtävät ovat avustamista kotiaskareissa (ruuanlaitto, pyykkihuolto ja siivous), asioinneilla käynneissä (kauppa-asiat) sekä ulkoilussa ja muussa mahdollisessa virkistäytymisessä.

Työtä on yhteensä 40 t/kk ja työvuoroja on kaksi - neljä (2-4) kertaa viikossa pääsääntöisesti aamupäivisin. Työvuorot sovitaan etukäteen ja niissä on joustonvaraa. Sosiaalisuus ja positiivinen elämänasenne ovat plussaa.
Työ alkaa mahdollisimman pian.

Kiinnostuitko paikasta? Hae työtä osoitteessa http://www.spesio.fi/toihin-meille/avustajahaku/ lisää viitteeksi työnantajan viite (viite löytyy tiedot-välilehdeltä). Lisätietoa työstä alueen palveluohjaajalta numerosta 050 388 6061. Työ ei vaadi aiempaa kokemusta tai alan koulutusta. Työhön perehdytetään ennen sen alkua.

Tämä ilmoitus koskee tuetun työnantajamallin mukaista palvelua. Työnantajana toimii avustajaa tarvitseva henkilö itse tai hänen edunvalvojansa.
Spesion rooli on kulkea oppaana ja tarjota tukea ja ohjausta koko työsuhteen ajan molemmille osapuolille sekä huolehtia työnantajamallin mukanaan tuomista velvoitteista, kuten palkanmaksusta ja lakisääteisestä työterveyshuollosta.
Tuetussa työnantajamallissa työsuhteen palkka ja avustajatuntimäärät ovat kunnan määrittelemät. Työnantaja, eli avustettava henkilö, määrittelee itse henkilökohtaisen avun ideologian mukaisesti muun muassa työajat ja työtehtävät ja tekee päätöksen siitä, kuka henkilö työsuhteeseen valitaan.
YhteystiedotSpesio
p. 050 388 6061
Työpaikan osoite76850 NAARAJÄRVI
Palkkaus11,07 €/t
Työ alkaamahdollisimman pian
Työaikamuu osa-aikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Ilmoitus jätetty11.05.2020
Ilmoitusnumero10344541
Työnantajan viiteNAARAJÄRVI

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

60 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin