Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Henkilökohtainen avustaja

HLS-Avustajapalvelut Oy Pieksämäki

Haluatko tehdä merkityksellistä ja ihmisläheistä työtä?
Me Spesiolla ajattelemme, että jokaisen pitää saada elää omannäköistään arkea. Jos olet samaa mieltä, tule avustajaksi! Avustajana työsi on aidosti merkityksellistä, sillä mahdollistat avustettavalle ne asiat, jotka vammattomilta onnistuvat ilman henkilökohtaista apua. Haemme jatkuvasti uusia avustajia asiakkaillemme ympäri Suomen - tervetuloa mukaan.
Teemme pykälää parempaa maailmaa osana Honkalampea. Honkalampi-säätiö tekee työtä esteettömän ja sujuvan arjen puolesta. www.honkalampi.fi

Spesio hakee henkilökohtaista avustajaa VUOSI- JA SAIRAUSLOMIEN TUURAAJAKSI JA SIJAISTAJAKSI n. 70-vuotiaalle, liikuntarajoitteiselle miehelle Pieksämäen keskustaan. Liikkumisen apuvälineinä ovat rollaattori ja kävelykeppi.

Työtehtävät ovat avustamista mm. asioinneissa, kotiaskareissa ja kävelyharjoitteiden toteuttamisessa. Myös pienen seurakoiran ulkoiluttaminen kuuluu tehtäviin.
Työvuorot ovat keskimäärin 5,5 tuntia - 6/päivä (ma-su). Työaika on sovitusti noin klo 12.30 - 18.00 (18.30) välillä. Tarkemmat työajat sovitaan työnantajan kanssa.
Paikka ei sovi tupakansavusta/-hajusta kärsivälle eikä eläinallergiselle. Työ sopii henkilölle, jolle käyvät satunnaiset työvuorot. Valitulla henkilöllä ei ole varallaolovelvollisuutta.

Kiinnostuitko paikasta? Hae työtä osoitteessa http://www.spesio.fi/toihin-meille/avustajahaku/ lisää viitteeksi työnantajan viite (viite löytyy tiedot-välilehdeltä). Lisätietoa työstä alueen palveluohjaajalta numerosta 050 388 6061. Työ ei vaadi aiempaa kokemusta tai alan koulutusta. Työhön perehdytetään ennen sen alkua.

Tämä ilmoitus koskee tuetun työnantajamallin mukaista palvelua. Työnantajana toimii avustajaa tarvitseva henkilö itse tai hänen edunvalvojansa.
Spesion rooli on kulkea oppaana ja tarjota tukea ja ohjausta koko työsuhteen ajan molemmille osapuolille sekä huolehtia työnantajamallin mukanaan tuomista velvoitteista, kuten palkanmaksusta ja lakisääteisestä työterveyshuollosta.
Tuetussa työnantajamallissa työsuhteen palkka ja avustajatuntimäärät ovat kunnan määrittelemät. Työnantaja, eli avustettava henkilö, määrittelee itse henkilökohtaisen avun ideologian mukaisesti muun muassa työajat ja työtehtävät ja tekee päätöksen siitä, kuka henkilö työsuhteeseen valitaan..
YhteystiedotSpesio
p. 050 388 6061
Työpaikan osoite76100 PIEKSÄMÄKI
Palkkaus11,07 €/t + työaikalisät
Työ alkaasovitusti
Työaikamuu osa-aikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Ilmoitus jätetty11.06.2020
Ilmoitusnumero10373738
Työnantajan viiteVARALLA, PM

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

59 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin