Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

henkilökohtainen avustaja

HLS-Avustajapalvelut Oy Siilinjärvi

Spesio on osa valtakunnallista, kotimaista sosiaali- ja hyvinvointipalveluiden tuottajaa Honkalampea. Spesio Honkalammen tytäryhtiönä tuottaa valtakunnallisesti avustus- ja hoivapalveluita. Juuremme ovat henkilökohtaisessa avussa, jota olemme tarjonneet vuodesta 2001 saakka tuetulla työnantajamallilla. Henkilökohtaisen avun lisäksi tarjoamme omaishoidon sijaispalvelua, veteraanien ja lapsiperheiden kotipalvelua sekä muita kotiin vietäviä palveluita.

Haemme henkilökohtaista avustajaa Siilinjärvelle.

Spesio hakee topakkaa, tilannetajuista sekä maalaisjärjellä varustettua avustajaa Vuorelaan. Avustettava on + 80 vuotias rouva. Hänellä on huonontunut kuulo-, näkö- sekä liikuntakyky. Liikkumisen apuna käytössä on rollaattori sekä pyörätuoli (pihalla). Avun tarvetta on mm. liikkumiseen kannustamisessa, ulkoilussa, kodin huollossa, kauppakäynneillä, pyykkihuollossa sekä ruoanlaitossa. Työtunteja on 3t/vko päivittäisiin toimiin sekä 20t/kk vapaa-ajalle. Palkka on 10,84€/t (+mahdolliset lisät).

Kiinnostuitko paikasta? Hae työtä osoitteessa https://www.spesio.fi/toihin-meille/avustajahaku/ ja lisää viitteeksi työnantajan viite (VUORELA32t/kk). Lisätietoa työstä alueen palveluesimieheltä numerosta 040 544 3393. Työ ei vaadi aiempaa kokemusta tai alan koulutusta, asenne ja persoona ratkaisevat. Työhön perehdytetään ennen sen alkua.

Tämän ilmoitus koskee tuetun työnantajamallin mukaista palvelua. Työnantajana toimii avustajaa tarvitseva henkilö itse tai hänen edunvalvojansa. Spesion rooli on kulkea oppaana ja tarjota tukea ja ohjausta koko työsuhteen ajan molemmille osapuolille sekä huolehtia työnantajamallin mukanaan tuomista velvoitteista, kuten palkanmaksusta ja lakisääteisestä työterveyshuollosta. Tuetussa työnantajamallissa työsuhteen palkka ja avustajatuntimäärät ovat kunnan määrittelemät. Työnantaja, eli avustettava henkilö, määrittelee itse henkilökohtaisen avun ideologian mukaisesti muun muassa työajat ja työtehtävät ja tekee päätöksen siitä, kuka henkilö työsuhteeseen valitaan.
WWW-osoitehttp://
YhteystiedotSpesio Terhi Eskelinen, puh 040 544 3393, terhi.eskelinen@spesio.fi
Työpaikan osoite71800 SIILINJÄRVI
Palkkaus10,84€/tunti +lisät
Työkokemusei lainkaan - 1v
Työ alkaasopivan henkilön löydyttyä
Työaikamuu osa-aikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Ilmoitus jätetty18.06.2019
Ilmoitusnumero10004737
Työnantajan viiteVUORELA32t/kk

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

30 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin