Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

henkilökohtainen avustaja

HLS-Avustajapalvelut Oy Siilinjärvi

Haluatko tehdä merkityksellistä ja ihmisläheistä työtä? Me Spesiolla ajattelemme, että jokaisen pitää saada elää omannäköistään arkea. Jos olet samaa mieltä, tule avustajaksi! Avustajana työsi on aidosti merkityksellistä, sillä mahdollistat avustettavalle ne asiat, jotka vammattomilta onnistuvat ilman henkilökohtaista apua. Haemme jatkuvasti uusia avustajia asiakkaillemme ympäri Suomen - tervetuloa mukaan. Teemme pykälää parempaa maailmaa osana Honkalampea. Honkalampi-säätiö tekee työtä esteettömän ja sujuvan arjen puolesta. www.honkalampi.fi

Spesio hakee oma-aloitteista ja topakkaa henkilökohtaista avustajaa Siilinjärven Leppäkaarteeseen. Työ alkaa mahdollisimman pian ja jatkuu 31.12.2020 asti.

Avustettava henkilö on 69-vuotias nainen. Hänellä on perussairautena reuma ja liikkumisen apuvälineinä hänellä on käytössään pyörätuoli ja reumaatikon rollaattori. Avustajan työtehtäviin kuuluu päivittäisissä toimissa kuten wc-käynneissä ja pukeutumisessa avustamista, kauppa- ja asiointikäyntejä, ruuan valmistusta, kodin askareita (siistimistä, pyykkihuoltoa ym.) sekä ulkoilussa ja muussa kodin ulkopuolisessa virkistystoiminnassa avustamista. Työtehtävät sovitaan tarkemmin työnantajan kanssa.

Työtä on enintään 42 t/kk arkisin, tarkemmat työajat sovitaan työnantajan kanssa. Palkka on 11,07€/tunti + mahdolliset lisät.

Kiinnostuitko paikasta? Hae työtä osoitteessa https://www.spesio.fi/toihin-meille/avustajahaku/ ja lisää viitteeksi työnantajan viite (Leppäkaarre). Lisätietoa työstä alueen palveluesimieheltä numerosta 050 581 8399. Työ ei vaadi aiempaa kokemusta tai alan koulutusta, asenne ja persoona ratkaisevat. Työhön perehdytetään ennen sen alkua.

Tämän ilmoitus koskee tuetun työnantajamallin mukaista palvelua. Työnantajana toimii avustajaa tarvitseva henkilö itse tai hänen edunvalvojansa. Spesion rooli on kulkea oppaana ja tarjota tukea ja ohjausta koko työsuhteen ajan molemmille osapuolille sekä huolehtia työnantajamallin mukanaan tuomista velvoitteista, kuten palkanmaksusta ja lakisääteisestä työterveyshuollosta. Tuetussa työnantajamallissa työsuhteen palkka ja avustajatuntimäärät ovat kunnan määrittelemät. Työnantaja, eli avustettava henkilö, määrittelee itse henkilökohtaisen avun ideologian mukaisesti muun muassa työajat ja työtehtävät ja tekee päätöksen siitä, kuka henkilö työsuhteeseen valitaan.
YhteystiedotSpesio: palveluesimies Marjo Piippo, puh 050 581 8399, marjo.piippo@spesio.fi
Työpaikan osoite71800 SIILINJÄRVI
Palkkaus11,07€/tunti +lisät
Työkokemusei lainkaan - 1v
Työ alkaamahdollisimman pian
Työaikamuu osa-aikatyö
Työn kesto6 - 12 kk
Ilmoitus jätetty15.05.2020
Ilmoitusnumero10348880
Työnantajan viiteLeppäkaarre

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

56 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin