Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Henkilökohtainen avustaja

HLS-Avustajapalvelut Oy Siilinjärvi

Haluatko tehdä merkityksellistä ja ihmisläheistä työtä? Me Spesiolla ajattelemme, että jokaisen pitää saada elää omannäköistään arkea. Jos olet samaa mieltä, tule avustajaksi! Avustajana työsi on aidosti merkityksellistä, sillä mahdollistat avustettavalle ne asiat, jotka vammattomilta onnistuvat ilman henkilökohtaista apua. Haemme jatkuvasti uusia avustajia asiakkaillemme ympäri Suomen - tervetuloa mukaan. Teemme pykälää parempaa maailmaa osana Honkalampea. Honkalampi-säätiö tekee työtä esteettömän ja sujuvan arjen puolesta. www.honkalampi.fi

Spesio hakee omatoimista, luotettavaa ja ripeää henkilökohtaista avustajaa +75-v. naiselle Siilinjärven keskustan alueelle. Hänellä on liikkumisen apuvälineenä pyörätuoli. Työtehtäviin kuuluu viikkosiivouksen tekeminen, kauppa-asioiden hoitaminen, pientä pyykkihuoltoa ja joskus leipomista.

Työtä on enintään 50 t/kk. Työpäivät ovat ti, ke ja to klo 8-12 välillä. Tarkemmat työajat sovitaan työnantajan kanssa. Palkka on 11,07€/t +työaikalisät.

Kiinnostuitko paikasta? Hae työtä osoitteessa http://www.spesio.fi/toihin-meille/avustajahaku/, lisää viitteeksi työnantajan viite (Arkiaamut Siili). Lisätietoa työstä alueen palveluesimieheltä numerosta 050 581 8399. Työ ei vaadi aiempaa kokemusta tai alan koulutusta, asenne ja persoona ratkaisevat. Työhön perehdytetään ennen sen alkua.

Tämän ilmoitus koskee tuetun työnantajamallin mukaista palvelua. Työnantajana toimii avustajaa tarvitseva henkilö itse tai hänen edunvalvojansa. Spesion rooli on kulkea oppaana ja tarjota tukea ja ohjausta koko työsuhteen ajan molemmille osapuolille sekä huolehtia työnantajamallin mukanaan tuomista velvoitteista, kuten palkanmaksusta ja lakisääteisestä työterveyshuollosta. Tuetussa työnantajamallissa työsuhteen palkka ja avustajatuntimäärät ovat kunnan määrittelemät. Työnantaja, eli avustettava henkilö, määrittelee itse henkilökohtaisen avun ideologian mukaisesti muun muassa työajat ja työtehtävät ja tekee päätöksen siitä, kuka henkilö työsuhteeseen valitaan.
YhteystiedotSpesio, palveluesimies Marjo Piippo, puh, 050 581 8399 tai marjo.piippo@spesio.fi
Työpaikan osoite71800 SIILINJÄRVI
Palkkaus11,07 €/tunti
Työkokemusei lainkaan - 1v
Työ alkaa28.07.2020
Työaikamuu osa-aikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Ilmoitus jätetty07.07.2020
Ilmoitusnumero10394290
Työnantajan viiteArkiaamut Siili

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

36 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin