Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Henkilökohtainen avustaja

HLS-Avustajapalvelut Oy Suonenjoki

Spesio on osa valtakunnallista, kotimaista sosiaali- ja hyvinvointipalveluiden tuottajaa Honkalampea. Spesio Honkalammen tytäryhtiönä tuottaa valtakunnallisesti avustus- ja hoivapalveluja.
Juuremme ovat henkilökohtaisessa avussa, jota olemme tarjonneet vuodesta 2001 saakka tuetulla työnantajamallilla. Henkilökohtaisen avun lisäksi tarjoamme omaishoidon sijaispalvelua, veteraanien ja lapsiperheiden kotipalvelua sekä muita kotiin vietäviä palveluja.

Haemme henkilökohtaista avustajaa nuorelle miehelle Suonenjoelle toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.
Työtehtävät ovat avustaa mm. ruokailuissa, siirtymisissä ja wc-käynneillä. Liikkumisen apuvälineenä työnantaja käyttää sähköpyörätuolia. Kommunikaation välineenä käytössä on puhekommunikaattori.

Työtä on pääsääntöisesti kahdeksan - yhdeksän (8-9) tuntia/päivä ja 40 t/viikko/neljän viikon tasoittumisjaksossa maanantaista perjantaihin. Työvuorot alkavat klo 5.30-6.30 välillä ja päättyvät n. klo 15.30. Työnantaja on HETAn jäsen. Työ tehdään joko Suonenjoen keskustassa tai kotona muutaman kilometrin päässä.

Sosiaalisuus, rentous, huumorintajuisuus ja kiinnostus tietotekniikkaan ovat eduksi.

Kiinnostuitko paikasta? Hae työtä osoitteessa http://www.spesio.fi/toihin-meille/avustajahaku/ lisää viitteeksi työnantajan viite (KOKOAIKATYÖ). Lisätietoa työstä alueen palveluohjaajalta numerosta 050 388 6061. Työ ei vaadi aiempaa kokemusta tai alan koulutusta. Työhön perehdytetään ennen sen alkua.

Tämä ilmoitus koskee tuetun työnantajamallin mukaista palvelua. Työnantajana toimii avustajaa tarvitseva henkilö itse tai hänen edunvalvojansa.
Spesion rooli on kulkea oppaana ja tarjota tukea ja ohjausta koko työsuhteen ajan molemmille osapuolille sekä huolehtia työnantajamallin mukanaan tuomista velvoitteista, kuten palkanmaksusta ja lakisääteisestä työterveyshuollosta.
Tuetussa työnantajamallissa työsuhteen palkka ja avustajatuntimäärät ovat kunnan määrittelemät. Työnantaja, eli avustettava henkilö, määrittelee itse henkilökohtaisen avun ideologian mukaisesti muun muassa työajat ja työtehtävät ja tekee päätöksen siitä, kuka henkilö työsuhteeseen valitaan.

Alle 18-vuotiaiden kanssa työskenteleviltä pyydetään aina rikostaustaote nähtäväksi ennen työsuhteen alkua.
Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002.
YhteystiedotSpesio
p. 050 388 6061
Työpaikan osoite77600 SUONENJOKI
Palkkaus10,84 €/t
Työ alkaa19.8.2019
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Ilmoitus jätetty17.07.2019
Ilmoitusnumero10032341
Työnantajan viiteKOKOAIKATYÖ

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

36 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin