Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Henkilökohtainen avustaja

HLS-Avustajapalvelut Oy Suonenjoki

Haluatko tehdä merkityksellistä ja ihmisläheistä työtä?
Me Spesiolla ajattelemme, että jokaisen pitää saada elää omannäköistään arkea. Jos olet samaa mieltä, tule avustajaksi! Avustajana työsi on aidosti merkityksellistä, sillä mahdollistat avustettavalle ne asiat, jotka vammattomilta onnistuvat ilman henkilökohtaista apua. Haemme jatkuvasti uusia avustajia asiakkaillemme ympäri Suomen - tervetuloa mukaan.
Teemme pykälää parempaa maailmaa osana Honkalampea. Honkalampi-säätiö tekee työtä esteettömän ja sujuvan arjen puolesta. www.honkalampi.fi

Spesio hakee henkilökohtaista avustajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 72-vuotiaalle pyörätuolia liikkumiseen käyttävälle naiselle Suonenjoelle. Työhön kuuluu avustaminen päivittäisissä toimissa (ruoanlaitto, pesuissa avustaminen, kodinhoidolliset työt ym.) sekä asiointi- ja kauppakäynnit kodin ulkopuolella. Työtehtävät sovitaan työnantajan kanssa. Avuntarve on päivittäinen, avustettavalla on kaksi avustajaa. Työpäivät voivat sattua mille tahansa viikonpäivälle. Työtä on enintään 102 t/kk. Arkipäivisin työtä on 4-7 t/päivä ja viikonloppuisin pari tuntia/päivä.

Palkka on 11,07 €/tunti + mahdolliset työaikalisät.

Kiinnostuitko paikasta? Hae työtä osoitteessa http://www.spesio.fi/toihin-meille/avustajahaku/ lisää viitteeksi työnantajan viite (102 SJ).

Lisätietoa työstä alueen palveluesimieheltä numerosta 050 581 8399. Työ ei vaadi aiempaa kokemusta tai alan koulutusta. Työhön perehdytetään ennen sen alkua.

Tämä ilmoitus koskee tuetun työnantajamallin mukaista palvelua. Työnantajana toimii avustajaa tarvitseva henkilö itse tai hänen edunvalvojansa.
Spesion rooli on kulkea oppaana ja tarjota tukea ja ohjausta koko työsuhteen ajan molemmille osapuolille sekä huolehtia työnantajamallin mukanaan tuomista velvoitteista, kuten palkanmaksusta ja lakisääteisestä työterveyshuollosta.
Tuetussa työnantajamallissa työsuhteen palkka ja avustajatuntimäärät ovat kunnan määrittelemät. Työnantaja, eli avustettava henkilö, määrittelee itse henkilökohtaisen avun ideologian mukaisesti muun muassa työajat ja työtehtävät ja tekee päätöksen siitä, kuka henkilö työsuhteeseen valitaan.

Alle 18-vuotiaiden kanssa työskenteleviltä pyydetään aina rikostaustaote nähtäväksi ennen työsuhteen alkua.
Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002.
YhteystiedotSpesio, palveluesimies Marjo Piippo
p. 050 581 8399, marjo.piippo@spesio.fi
Työpaikan osoite77600 SUONENJOKI
Palkkaus11,07 €/t
Työkokemusei lainkaan - 1v
Työ alkaa01.08.2020, tai sopimuksen mukaan
Työaikamuu osa-aikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Ilmoitus jätetty03.06.2020
Ilmoitusnumero10365222
Työnantajan viite102 SJ

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

34 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin