Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Henkilökohtainen avustaja

HLS-Avustajapalvelut Oy Suonenjoki

Haemme henkilökohtaista avustajaa:

Olet positiivisen asenteen omaava, energinen, luotettava ja joustava.

Pääni leikkaa, mutta tarvitsisin sinulta käsiesi ja jalkojesi apua keittiöhommiin, kodin ylläpitoon ja puutarhan hoitoon. Apuvälineenäni on pyörätuoli.
Olen kiinnostunut yrttien viljelystä, hortoilusta ja luonnosta. Sinulta en odota aiempaa tietämystä edellä mainituista, opetellaan yhdessä!

Tule henkilökohtaiseksi avustajaksi ja työkaveriksi 50+ naiselle eläintalouteen Suonenjoen keskustan tuntumaan.
Työtä on noin 60 tuntia kuukaudessa ja sitä tehdään pääsääntöisesti kolmena päivänä viikossa.
Olethan ajokortillinen ja työssäsi savuton sekä hajusteeton allergian vuoksi. Työ alkaa sopivan henkilön löydyttyä, aikaisintaan joulukuun alusta.

Me Spesiolla ajattelemme, että jokaisen pitää saada elää omannäköistään arkea. Jos olet samaa mieltä, tule avustajaksi! Avustajana työsi on aidosti merkityksellistä, sillä mahdollistat avustettavalle ne asiat, jotka vammattomilta onnistuvat ilman henkilökohtaista apua.

Hae työtä osoitteessa http://www.spesio.fi/toihin-meille/avustajahaku/ lisää viitteeksi työnantajan viite (viite löytyy tiedot-välilehdeltä). Lisätietoa työstä alueen palveluohjaajalta numerosta 050 581 8399. Työ ei vaadi aiempaa kokemusta tai alan koulutusta. Työhön perehdytetään ennen sen alkua.

Tämä ilmoitus koskee tuetun työnantajamallin mukaista palvelua. Työnantajana toimii avustajaa tarvitseva henkilö itse tai hänen edunvalvojansa.
Spesion rooli on kulkea oppaana ja tarjota tukea ja ohjausta koko työsuhteen ajan molemmille osapuolille sekä huolehtia työnantajamallin mukanaan tuomista velvoitteista, kuten palkanmaksusta ja lakisääteisestä työterveyshuollosta.
Tuetussa työnantajamallissa työsuhteen palkka ja avustajatuntimäärät ovat kunnan määrittelemät. Työnantaja, eli avustettava henkilö, määrittelee itse henkilökohtaisen avun ideologian mukaisesti muun muassa työajat ja työtehtävät ja tekee päätöksen siitä, kuka henkilö työsuhteeseen valitaan.
YhteystiedotSpesio
p. 050 581 8399
Työpaikan osoite77600 SUONENJOKI
Palkkaus11,07 €/t + mahd. työaikalisät
Työ alkaa01.12.2020
Työaikamuu osa-aikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Ilmoitus jätetty14.10.2020
Ilmoitusnumero10489428
Työnantajan viiteSJOKI, JOULUKUU

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

49 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin