Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Henkilökohtainen avustaja

HLS-Avustajapalvelut Oy Suonenjoki

Haluatko tehdä merkityksellistä ja ihmisläheistä työtä?

Spesio hakee henkilökohtaisen, vakituisen avustajan vapaapäivien ja lomien sijaistajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Suonenjoen keskustaan. Työnantaja on sähköpyörätuolia liikkumiseen käyttävä mies. Apuvälineenä on myös henkilönosturi.

Työtehtävät ovat perushoidollisia sekä tavanomaisia arkiaskareita.
Työvuorot ovat kolmen viikon jaksoissa: ensimmäisellä viikolla on töitä torstaisin, seuraavalla viikolla ke-to ja kolmannella pe-la-su (kuusi työpäivää/kolme viikkoa).
Työpäivät ovat kaksi- tai kolmiosaisia. Kellonajat ovat seuraavat aamu klo 7.00-11.00, päivä klo 13.00-14.00 ja ilta klo 18.00-19.30. On mahdollista, että päivävuoro jää pois.

Arvostamme sosiaali- ja terveysalan koulutusta tai työkokemusta esim. omaishoidosta tai vastaavasta. Työ alkaa 4.1.2020 tai sovitusti mahdollisimman pian. Työhön on palkallinen perehdytys ennen sen alkua. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Me Spesiolla ajattelemme, että jokaisen pitää saada elää omannäköistään arkea. Jos olet samaa mieltä, tule avustajaksi! Avustajana työsi on aidosti merkityksellistä, sillä mahdollistat avustettavalle ne asiat, jotka vammattomilta onnistuvat ilman henkilökohtaista apua. Haemme jatkuvasti uusia avustajia asiakkaillemme ympäri Suomen - tervetuloa mukaan.
Teemme pykälää parempaa maailmaa osana Honkalampea. Honkalampi-säätiö tekee työtä esteettömän ja sujuvan arjen puolesta. www.honkalampi.fi

Kiinnostuitko paikasta? Hae työtä osoitteessa http://www.spesio.fi/toihin-meille/avustajahaku/ lisää viitteeksi työnantajan viite (viite löytyy tiedot-välilehdeltä). Lisätietoa työstä alueen palveluohjaajalta numerosta 050 581 8399). Työ ei vaadi aiempaa kokemusta tai alan koulutusta. Työhön perehdytetään ennen sen alkua.

Tämä ilmoitus koskee tuetun työnantajamallin mukaista palvelua. Työnantajana toimii avustajaa tarvitseva henkilö itse tai hänen edunvalvojansa.
Spesion rooli on kulkea oppaana ja tarjota tukea ja ohjausta koko työsuhteen ajan molemmille osapuolille sekä huolehtia työnantajamallin mukanaan tuomista velvoitteista, kuten palkanmaksusta ja lakisääteisestä työterveyshuollosta.
Tuetussa työnantajamallissa työsuhteen palkka ja avustajatuntimäärät ovat kunnan määrittelemät. Työnantaja, eli avustettava henkilö, määrittelee itse henkilökohtaisen avun ideologian mukaisesti muun muassa työajat ja työtehtävät ja tekee päätöksen siitä, kuka henkilö työsuhteeseen valitaan.
YhteystiedotSpesio
p. 050 581 8399 tai marjo.piippo@spesio.fi
Työpaikan osoite77600 SUONENJOKI
Palkkaus11,07 €/t + työaikalisät
Työ alkaaTammikuun alussa 2021
Työaikamuu osa-aikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Ilmoitus jätetty20.10.2020
Ilmoitusnumero10494348
Työnantajan viiteVAKISIJAINEN

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

46 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin