Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Henkilökohtainen avustaja

HLS-Avustajapalvelut Oy Suonenjoki

Haluatko tehdä merkityksellistä ja ihmisläheistä työtä?
Me Spesiolla ajattelemme, että jokaisen pitää saada elää omannäköistään arkea. Jos olet samaa mieltä, tule avustajaksi! Avustajana työsi on aidosti merkityksellistä, sillä mahdollistat avustettavalle ne asiat, jotka vammattomilta onnistuvat ilman henkilökohtaista apua. Haemme jatkuvasti uusia avustajia asiakkaillemme ympäri Suomen - tervetuloa mukaan.
Teemme pykälää parempaa maailmaa osana Honkalampea. Honkalampi-säätiö tekee työtä esteettömän ja sujuvan arjen puolesta. www.honkalampi.fi

Spesio hakee työ- ja elämänkokemusta omaavaa henkilökohtaista avustajaa MS-tautia sairastavalle, pyörätuolia ja sähkömopoa liikkumiseen käyttävälle naiselle Suonenjoen keskustaan.

Työhön kuuluu avustaminen päivittäisissä toimissa sekä vapaa-ajalla. Tehtäviä ovat ruoanlaitto, vaatehuolto, asiointi, siivous, peseytymisessä (pääsääntöisesti uimahallin tiloissa) ja pukemisessa avustaminen sekä virkistyksen toteuttaminen (mm. ulkoilu, tapahtumat). Työ vaatii suhteellisen hyvää fyysistä kuntoa ja voimaa. Sosiaali- ja terveysalan koulutuksesta tai kokemuksesta on etua.

Työtä on yhteensä 90 tuntia kuukaudessa. Työvuorot ovat maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 10.00-16.30 välillä. Tiistaisin ja torstaisin klo 6.30-8.30 välillä ja iltaisin klo 19.30-20. Tarkemmat työajat sovitaan työnantajan kanssa. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kiinnostuitko paikasta? Hae työtä osoitteessa http://www.spesio.fi/toihin-meille/avustajahaku/ lisää viitteeksi työnantajan viite (viite löytyy tiedot-välilehdeltä). Lisätietoa työstä alueen palveluohjaajalta numerosta 050 581 8399. Työ ei vaadi aiempaa kokemusta tai alan koulutusta. Työhön perehdytetään ennen sen alkua.

Tämä ilmoitus koskee tuetun työnantajamallin mukaista palvelua. Työnantajana toimii avustajaa tarvitseva henkilö itse tai hänen edunvalvojansa.
Spesion rooli on kulkea oppaana ja tarjota tukea ja ohjausta koko työsuhteen ajan molemmille osapuolille sekä huolehtia työnantajamallin mukanaan tuomista velvoitteista, kuten palkanmaksusta ja lakisääteisestä työterveyshuollosta.
Tuetussa työnantajamallissa työsuhteen palkka ja avustajatuntimäärät ovat kunnan määrittelemät. Työnantaja, eli avustettava henkilö, määrittelee itse henkilökohtaisen avun ideologian mukaisesti muun muassa työajat ja työtehtävät ja tekee päätöksen siitä, kuka henkilö työsuhteeseen valitaan.
YhteystiedotSpesio
p. 050 581 8399 tai marjo.piippo@spesio.fi
Työpaikan osoite77600 SUONENJOKI
Palkkaus12,16 €/t + mahd. työaikalisät
Työ alkaa23.11.2020
Työaikamuu osa-aikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Ilmoitus jätetty21.10.2020
Ilmoitusnumero10495115
Työnantajan viiteSJOKI_ARKISIN

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

45 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin