Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

henkilökohtainen avustaja

HLS-Avustajapalvelut Oy Varkaus

Spesio on osa valtakunnallista, kotimaista sosiaali- ja hyvinvointipalveluiden tuottajaa Honkalampea. Spesio Honkalammen tytäryhtiönä tuottaa valtakunnallisesti avustus- ja hoivapalveluita.
Juuremme ovat henkilökohtaisessa avussa, jota olemme tarjonneet vuodesta 2001 saakka tuetulla työnantajamallilla. Henkilökohtaisen avun lisäksi tarjoamme omaishoidon sijaispalvelua, veteraanien ja lapsiperheiden kotipalvelua sekä muita kotiin vietäviä palveluita.

SPESIO hakee 66-vuotiaalle naiselle henkilökohtaista avustajaa Varkauteen. Avustettavalla on selkärangan ahtauma ja liikkumiskyky on heikentynyt, käytössä on kyynärsauvat. Haetaan avustajaa päivittäiseen apuun ja kauppa-asiointiin sekä ulkoiluun.

Työtä on noin 10t/kk.
Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kiinnostuitko paikasta? Hae työtä osoitteessa http://www.spesio.fi/toihin-meille/avustajahaku/ , lisää viitteeksi työnantajan viite (kesäapu). Lisätietoa työstä alueen palveluesimieheltä numerosta 050 560 9820.
Työ ei vaadi aiempaa kokemusta tai alan koulutusta, asenne ja persoona ratkaisevat. Työhön perehdytetään ennen sen alkua.

Tämä ilmoitus koskee tuetun työnantajamallin mukaista palvelua. Työnantajana toimii avustajaa tarvitseva henkilö itse tai hänen edunvalvojansa.
Spesion rooli on kulkea oppaana ja tarjota tukea ja ohjausta koko työsuhteen ajan molemmille osapuolille sekä huolehtia työnantajamallin mukanaan tuomista velvoitteista, kuten palkanmaksusta ja lakisääteisestä työterveyshuollosta.
Tuetussa työnantajamallissa työsuhteen palkka ja avustajatuntimäärät ovat kunnan määrittelemät. Työnantaja, eli avustettava henkilö, määrittelee itse henkilökohtaisen avun ideologian mukaisesti muun muassa työajat ja työtehtävät ja tekee päätöksen siitä, kuka henkilö työsuhteeseen valitaan.
WWW-osoitehttp://
YhteystiedotSPESIO: palveluesimies Anu Rissanen p. 050 560 9820, anu.rissanen@spesio.fi
Työpaikan osoite78200 VARKAUS
Palkkaus10,84 €/tunti +työaikalisät
Työkokemusei lainkaan - 1v
Työ alkaamahdollisimman pian
Työaikamuu osa-aikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Ilmoitus jätetty25.06.2019
Ilmoitusnumero10010990
Työnantajan viitekesäapu

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

24 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin