Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

henkilökohtainen avustaja

HLS-Avustajapalvelut Oy Varkaus

Haluatko tehdä merkityksellistä ja ihmisläheistä työtä?
Me Spesiolla ajattelemme, että jokaisen pitää saada elää omannäköistään arkea. Jos olet samaa mieltä, tule avustajaksi! Avustajana työsi on aidosti merkityksellistä, sillä mahdollistat avustettavalle ne asiat, jotka vammattomilta onnistuvat ilman henkilökohtaista apua. Haemme jatkuvasti uusia avustajia asiakkaillemme ympäri Suomen - tervetuloa mukaan.
Teemme pykälää parempaa maailmaa osana Honkalampea. Honkalampi-säätiö tekee työtä esteettömän ja sujuvan arjen puolesta. www.honkalampi.fi


SPESIO hakee kannustavaa, omatoimista ja huumorintajuista henkilökohtaista avustajaa 68-vuotiaalle miehelle, joka asuu n. 10 km:n päässä Varkauden keskustasta Joensuun suuntaan.

Työnantaja tarvitsee avustamista arjen toiminnoissa mm. pukeutuminen, vaatehuolto sekä asiointi kuten myös vapaa-ajalla (ulkoilu, konsertit, shoppailu).

Liikkumisen apuvälineenä avustettavalla on rollaattori.

Työtä on enintään 30 t/kk ja työajat sovitaan työsuhteen alussa.

Paikka tullaan täyttämään heti sopivan henkilön löydyttyä.


Kiinnostuitko paikasta? Hae työtä osoitteessa http://www.spesio.fi/toihin-meille/avustajahaku/ , lisää viitteeksi työnantajan viite ( VAPAA-AJAN KAVERI). Lisätietoa työstä alueen palveluesimieheltä numerosta 050 560 9820.
Työ ei vaadi aiempaa kokemusta tai alan koulutusta, asenne ja persoona ratkaisevat. Työhön perehdytetään ennen sen alkua.

Tämä ilmoitus koskee tuetun työnantajamallin mukaista palvelua. Työnantajana toimii avustajaa tarvitseva henkilö itse tai hänen edunvalvojansa.
Spesion rooli on kulkea oppaana ja tarjota tukea ja ohjausta koko työsuhteen ajan molemmille osapuolille sekä huolehtia työnantajamallin mukanaan tuomista velvoitteista, kuten palkanmaksusta ja lakisääteisestä työterveyshuollosta.
Tuetussa työnantajamallissa työsuhteen palkka ja avustajatuntimäärät ovat kunnan määrittelemät. Työnantaja, eli avustettava henkilö, määrittelee itse henkilökohtaisen avun ideologian mukaisesti muun muassa työajat ja työtehtävät ja tekee päätöksen siitä, kuka henkilö työsuhteeseen valitaan.
YhteystiedotSPESIO: palveluesimies Leena Rossinen p. 050 560 9820, leena.rossinen@spesio.fi
Työpaikan osoite78710 VARKAUS
Palkkaus11,07 €/tunti + TES:n mukaiset lisät
Työkokemusei lainkaan - 1v
Työ alkaaheti sopivan henkilön löydyttyä
Työaikamuu osa-aikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Ilmoitus jätetty14.05.2020
Ilmoitusnumero10348218
Työnantajan viiteVAPAA-AJAN KAVERI

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

57 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin