Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Kotisiivooja

HLS-Avustajapalvelut Oy Lieksa

Spesio on osa valtakunnallista, kotimaista sosiaali- ja hyvinvointipalveluiden tuottajaa Honkalampea. Spesio Honkalammen tytäryhtiönä tuottaa valtakunnallisesti avustus- ja hoivapalveluja. Juuremme ovat henkilökohtaisessa avussa, jota olemme tarjonneet vuodesta 2001 saakka tuetulla työnantajamallilla. Henkilökohtaisen avun lisäksi tarjoamme omaishoidon sijaispalvelua, veteraanien ja lapsiperheiden kotipalvelua sekä muita kotiin vietäviä palveluja.

Spesio hakee luotettavaa kotisiivoajaa asiakkaallemme Lieksaan. Työ sisältää kodin siivousta kerran kuukaudessa tai joka toinen kuukausi. Työtä noin 4 tuntia / kerta. Tällä hetkellä tarjolla on yksi kohde, mutta siivouskohteet voivat lisääntyä myöhemmin.

Noudatamme yksityisen sosiaalialan työehtosopimusta. Olemme luotettava työnantaja ja huolehdimme työntekijöidemme hyvinvoinnista. Paikka täytetään heti, kun sopiva henkilö löytyy.

Olemme yhteydessä niihin henkilöihin, jotka kutsutaan haastatteluun.

Kiinnostuitko paikasta? Hae työtä osoitteessa http://www.spesio.fi/toihin-meille/avustajahaku/ lisää viitteeksi työnantajan viite (koti). Lisätietoa työstä alueen palveluesimieheltä numerosta 050 388 6675.
WWW-osoitehttp://
YhteystiedotSpesio
palveluesimies
Sinikka Räsänen
050 388 6675
Työpaikan osoite81700 LIEKSA
Palkkaus11,91 €/t + yksityisen sos.alan tes
Työkokemusei lainkaan - 1v
Työ alkaamahdollisimman pian
Työaikamuu osa-aikatyö, 0-4 tuntia kuukaudessa
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy31.08.2019
Ilmoitus jätetty18.06.2019
Ilmoitusnumero10004723
Työnantajan viitekoti

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

31 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin