Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Lähihoitaja

Hoitokoti Päiväkumpu Oy Helsinki

LÄHIHOITAJA, HOITOKOTI PÄIVÄKUMPU

Hoitokoti Päiväkumpu tarjoaa elämäniloa tuottavia, ympärivuorokautista hoito- ja hoivapalveluja Helsingissä. Päiväkumpu on suomalaisessa omistuksessa oleva perheyritys. Yritys on perustettu vuonna 2001, ja nykyään kuudessa hoitokodissamme työskentelee noin 140 osaavaa työntekijää.
Meillä asukkaita hoidetaan henkilökohtaisesti, taidolla ja lämmöllä. Toiminta Hoitokoti Päiväkummussa perustuu elämänilon toimintafilosofiaan.
Lisätietoja toiminnastamme löydät www.hoitokotipaivakumpu.fi
Etsimme Itä-Pasilan yksikköön ammattitaitoista, ryhmäkotityöstä innostunutta lähi- tai perushoitajaa. Tarjoamme motivoituneen ja innostuneen työyhteisön, jossa pääset vaikuttamaan omien vahvuusalueidesi kautta toimintaamme. Työ on pääsääntöisesti kaksivuorotyötä. RAI- järjestelmän ja Doma Care- järjestelmän osaaminen on eduksi.
Tehtävään hakijalla tulee olla Suomessa voimassa oleva lähihoitajan/ perushoitajan tutkinto. Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito.
Noudatamme yksityisen sosiaalialan työehtosopimusta.

Hakemukset sekä cv suoraan yksikönjohtaja Maarit Kankimäen sähköpostiin maarit.kankimaki@hoitokotipaivakumpu.fi 31.1.2020 mennessä, mutta täytämme paikan heti sopivan hakijan löytyessä eli hae heti! Puhelintiedusteluihin vastataan virka-aikana numerossa 050-3549099/ Maarit Kankimäki
Hoitokoti Päiväkumpu on savuton työyhteisö ja meillä huolehditaan rokotussuoja tartuntalain mukaisesti.
WWW-osoitehttp://www.hoitokotipaivakumpu.fi
Yhteystiedotyksikönjohtaja Maarit Kankimäki 050-3549099 tai maarit.kankimaki@hoitokotipaivakumpu.fi
Työpaikan osoiteTopparikuja 7, 00520 HELSINKI
PalkkausG20
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaa01.01.2020, tai sopimuksen mukaan
Työaika2-vuorotyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy31.01.2020
Ilmoitus jätetty13.12.2019
Ilmoitusnumero10195990
Työnantajan viite00520

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

41 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin