Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Vastaanottovirkailija

Holiday Club Resorts Oy Tampere

Unelmaloman vastaanottovirkailija haussa Tampereelle!

Onnistuneen unelmaloman takana on hyvä palvelu ja asiakkaat huomioiva asiakaspalvelu. Vastaanotto on unelmalomamme sykkivä keskus. Nyt tarvitsemme joukkoomme osa-aikaista vastaanottovirkailijaa. Vastaanottovirkailijan toimenkuvaan kuuluvat sekä hotellin että lomahuoneistoasiakkaiden sisään- ja uloskirjaaminen, asiakaspalvelu- ja myyntitehtävät vastaanoton yhteydessä oleviin R-kioskipalveluihin sekä ravintolan, hoito-osaston ja harrastepalveluihin palveluihin.

Me luomme unelmalomia asiakkaillemme Holiday Club Tampereen Kylpylässä. Kaupunkihotelli sijaitsee Tampereen Lapinniemessä yli 100 vuotiaassa puuvillakehräämössä, joka on uudistettu vastaamaan nykyaikaista kylpylähotellia. Asiakkaamme voivat valita majoittumiseensa hotellin tai loma-asunnon. Uusittu Ravintola Cotton sekä Classic Pizza, kylpylä ja hoito-osasto, kokoustilat sekä muut monipuoliset palvelumme ovat loistava vaihtoehto erilaisille asiakkaillemme.
Lue lisää Tampereen Kylpylästä: https://www.holidayclubresorts.com/fi/kohteet/tampereen-kylpyla/


Etsimämme henkilö nauttii asiakaspalvelutyöstä, hänellä on positiivinen asenne työn tekemiseen eikä hän hätkähdä ajoittaisen kiireen luomasta paineesta. Lisäksi hän omaksuu helposti erilaisten uusien järjestelmien salat. Meillä on vastaanotossa käytössä HotelLinx Cloud, jonka osaaminen on ehdottomasti plussaa. Me tarjoamme monipuolisen työympäristön, mukavat työkaverit sekä hyvät vapaa-ajan lomaedut unelmalomien puitteissa.
Alan koulutus ja aiempi kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi. Työaika 60h/3vkoa. 3-vuorotyö. Mahdollisuus täydentää tunteja osaamisen mukaan talon muilla osastoilla.
Tiedustelut tehtävästä vastaanottopäällikkö Saija Putula p. 040 769 7269 (arkisin klo. 9-17 välillä) tai saija.putula@holidayclub.fi.

Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi mahdollisimman pian, viimeistään 19.7.2020 https://rekrytointi.holidayclub.fi

Holiday Club Resorts Oy on Euroopan johtava viikko-osakeyritys ja merkittävä vapaa-ajan asumisen ja matkailun toimija. Holiday Clubilla on 33 lomakohdetta. Loma-asuntoja on yhteensä 1 994. Kohteista kahdeksassa on loma-asuntojen lisäksi myös kylpylähotelli, hotellihuoneita on yhteensä 1 145. Yhdeksän kohdetta sijaitsee Suomen ulkopuolella Ruotsissa, Espanjan aurinkorannikolla ja Kanariansaarilla. Holiday Clubilla on noin 60 000 viikko-osakasperhettä. Yrityksen pääomistaja on intialainen Mahindra Holidays & Resorts India Limited. www.holidayclub.fi
WWW-osoitehttp://www.holidayclub.fi
Yhteystiedotsaija.putula@holidayclub.fi
Työpaikan osoiteLapinniemenranta 12, 33180 TAMPERE
Palkkaustes
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaaheti/sopimuksen mukaan
Työaika3-vuorotyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy19.07.2020 klo 00:00
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://rekrytointi.holidayclub.fi
Ilmoitus jätetty09.07.2020
Ilmoitusnumero10396215

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

37 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin