Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Vuorovastaava, ravintola

Hr Solutions Finland Oy Helsinki

Ansvarsperson för pausserveringen vid Esbo stadsteater
Esbo stadsteater letar nu efter en positiv person med glänsande kundservice.
Ansvarspersonen har huvudansvaret för serveringsverksamheten under mellanakterna. Till dina uppgifter hör bl.a planering av verksamheten, beställningar och rekrytering och utbildning av nya arbetstagare. Dessutom hör det till arbetsuppgifterna att servera drycker och små salta och söta produkter före föreställningen samt under pausen.
Vill du vara med om att skapa en unik serviceupplevelse för kunderna? Du känner passion för teaterbranschen, gillar ansvar och självständigt arbete.
Du är initiativrik, inte rädd för att jobbet ibland kan vara hektiskt, du har utskänknings- och hygienpass och tidigare erfarenhet av restaurangarbete. Då är detta ett jobb för dig!
Vi erbjuder dig en unik möjlighet att få en inblick i teatervärlden! Vi erbjuder ett mångsidigt och givande arbete i en fartfylld miljö, där du är omgiven av en trevlig arbetsgrupp.
Genast då vi hittat en passande person börjar anställningen i juni med inlärning av arbetet.
Vi erbjuder ett arbete för viss tid till slutet av år 2023 med möjlig förlängning. Arbetstimmarna är varierande och arbetsturerna infaller till största del under kvällar och veckoslut, men beroende på föreställningarna kan arbetsturerna också infalla andra tider.
Nästa premiär ordnas i början av augusti, varefter arbetsturer erbjuds i medeltal ca 60h/3v. För arbetet betalas timlön, så vi ber dig att du i din ansökan bifogar ditt timlöneönskemål.
Ifall ditt intresse väcktes, skicka modigt in din ansökan. Att göra en ansökan går verkligen snabbt och lätt via vår karriärsida. Klicka dig till en ny arbetsplats.
WWW-osoitehttp://www.hrsolutions.fi
YhteystiedotYasmine Harkimo-Lagerström, 0405955511, yasmine@hrsolutions.fi
Työpaikan osoiteHämeentie 68 C, 2.krs, 00550 HELSINKI
PalkkausSopimuksen mukaan
Työn luonneRekrytointitoimeksianto
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaakesäkuu
Työaika2-vuorotyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy01.06.2020
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://tyopaikat.hrsolutions.fi/jobs/886787-ansvarsperson-for-pausserveringen-vid-esbo-stadsteater
Ilmoitus jätetty22.05.2020
Ilmoitusnumero10355419

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

5 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin