Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Työnjohtoharjoittelija / Kesätyö

HS-Vesi Hämeenlinna

HS-Vesi on Hämeenlinnassa, Hattulassa ja Akaassa toimiva seudullinen vesihuoltoyhtiö. Alueemme kunnissa asuu noin 94 200 asukasta. Liikevaihtomme kuluvalle vuodelle on noin 20 milj. euroa ja toimintamme kattavuus laajenee vuosittain lähes 150 uudella liittyvällä kiinteistöllä.

Haemme HS-Veden verkostoyksikköön työnjohtoharjoittelijaa neljän kuukauden ajaksi toukokuusta elokuuhun.

Työhön kuuluvat verkostoyksikön työnjohdolliset tehtävät kuten vesihuoltoverkostojen kunnossapitotöiden organisointi, kaivutyöryhmän työskentelyn johtamista sekä saneeraus- ja uudisrakennuskohteiden valvonnassa avustamista. Henkilö toimii verkostoyksikön työnjohtajien alaisuudessa.

Hakijalta toivomme valmiuksia omatoimiseen työskentelyyn ja reipasta otetta käytännön työhön. Tehtävän hoitaminen edellyttää B-ajokorttia ja vesityökorttista on etua. Alaan liittyvä korkeakouluopiskelu katsotaan eduksi.
WWW-osoitehttp://www.hsvesi.fi
YhteystiedotLisätietoja tehtävästä voi kysellä puhelimitse putkimestari Karri Lehdolta puh. 03 621 3700 tai sähköpostilla karri.lehto@hsvesi.fi
Työpaikan osoiteParoistentie 7, 13600 Hämeenlinna
Palkkaus.
Työn luonnekesätyö
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kesto1 - 3 kk
Haku päättyy02.03.2020
Jätä hakemusHakemukset ainoastaan kotisivuilta www.hsvesi.fi löytyvän linkin kautta
Hakulomakkeen WWW-osoitehttp://www.hsvesi.fi
Ilmoitus jätetty14.02.2020
Ilmoitusnumero10267237

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

9 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin