Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Informaatiosuunnittelija (kesätyö)

Hsl Helsingin seudun liikenne-kuntayhtymä Helsinki

HSL:llä on tärkeä rooli pääkaupunkiseudun asukkaiden arjessa. HSL-liikenteessä tehdään yli miljoona matkaa päivittäin bussilla, junalla, metrolla, raitiovaunulla ja kaupunkipyörällä. Kehitämme palveluitamme asiakkaidemme kanssa ja rakennamme yhdessä maailman toimivinta kaupunkiseutua. Meitä joukkoliikenteen ammattilaisia on reilu 400 ja olemme ylpeitä työstämme. Kestävällä liikkumisella luodaan sujuva arki ja viihtyisä kaupunkiseutu. Tule mukaamme - parhaat matkat tehdään yhdessä!

HSL:n markkinointi- ja viestintäryhmä vastaa viestinnästä, markkinoinnista ja matkustajainformaatiosta Helsingin seudun joukkoliikenteen asiakkaille, medialle, HSL:n henkilöstölle sekä muille sidosryhmille.

Kiinnostaako sinua työ, jolla vaikutat reilun miljoonan ihmisen päivittäiseen elämään?

Etsimme HSL:n markkinointi- ja viestintäryhmään kesätyöhön

INFORMAATIOSUUNNITTELIJAA

jonka tehtäviin sisältyy matkustajainformaation tuotannon suunnittelua, yhteydenpitoa kumppaneihin, liikennemuutoksista tiedottamista sekä muita viestinnän tehtäviä.

Jos mukaudut helposti yllättäviin tilanteisiin, nautit monipuolisista tehtävistä ja olet innostunut joukkoliikenteestä ja sen kehittämisestä, on sinulla hyvät perusvalmiudet tehtävään.

Edellytämme sinulta hyviä viestintätaitoja, toimisto-ohjelmistojen käyttökokemusta ja kykyä oppia käyttämään uusia tietojärjestelmiä sekä erinomaista suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Ruotsin ja englannin kielen kirjallisista taidoista on merkittävää hyötyä tehtävässä.

Paikkatieto-osaaminen, vahva paikallistuntemus, julkaisutaidot (Adobe Illustrator), aiempi kokemus vastaavista tehtävistä tai opinnot viestinnän, logistiikan tai liikennetekniikan alalta auttavat sinua menestymään tehtävässä.

Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan toukokuussa ja päättyy elokuun lopussa 2019.

Liitä ansioluettelo mukaan hakemukseesi.

Tarjoamme kattavan opastuksen tehtäviisi, monipuolisen tehtäväkentän ja hyvät henkilöstöedut.
WWW-osoitehttp://www.hsl.fi
YhteystiedotLisätietoja tehtävästä voit kysyä markkinointi- ja viestintäpäällikkö Sari Kotikankaalta, sari.kotikangas@hsl.fi.
Työpaikan osoiteOpastinsilta 6 A, 00520 HELSINKI
PalkkausPalkkatoive
Työn luonnekesätyö
Työ alkaa13.05.2019, 13.5.2019 - 31.8.2019
Työaikakokoaikatyö
Työn kesto3 - 6 kk
Haku päättyy05.03.2019 klo 16:00
Jätä hakemushttp://www.kuntarekry.fi/tyoavain/HSL-51-6-19/fi_FI
Ilmoitus jätetty08.02.2019
Ilmoitusnumero9847088
Työnantajan viiteHSL-51-6-19

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

8 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin