Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Kirvesmies, maalari, rakennusalan yrittäjä

Hst - Monipalvelut Oy Helsinki

Kirvesmies, maalari, laatoittaja, rakennusalan yrittäjä

HST- Monipalvelut Oy (HST) rakennus- ja remonttialan perheyritys Porista. Yhtiö on perustettu 2008. Toimialana mm. liikkeenjohdon konsultointi, ks. https://tietopalvelu.ytj.fi/ Y-2199174-7

Meillä on rakennusalan pienyrityksistä koostuva verkosto, jonka asiakashankintaa ja laskutusta hoidetaan yhtiömme toimesta.

NYT etsimme Uudenmaan alueelle monitaitoista osaavaa kirvesmiestä, rakennusmiestä, maalaria, pienyritystä tai kevytyrittäjää tekemään erilaisia remontteja.

Katsomme eduksi kykyä laskea pienurakoita, työskennellä itsenäisesti, olet joustava työajoissa, olet oma-aloitteellinen, ehdottoman rehellinen ja vastuullinen.

Lisäksi vaadimme hyvää Suomen kielen osaamista, myös kirjallisena. Tarvitset työssäsi auton ja työkaluja, myös työturvallisuusasiat pitää olla kunnossa.

Mikäli yhteistyö kiinnostaa, LÄHETÄ vapaamuotoinen hakemus sähköpostilla, kerro mikä on vahvin osa-alueesi remonteissa ja pienrakentamisessa, ilmoita tuntihintasi ja lähetä referenssikuvia os. info@hstoy.fi. Saatuamme hakemuksesi, otamme Sinuun yhteyttä! Puh.050 3222001

Tutustu yritykseemme osoitteessa:

www.hstoy.fi
www.kylppäri.fi
www.remonttiparkki.fi
WWW-osoitehttp://www.hstoy.fi
YhteystiedotVoitto Ruokolainen
info@hstoy.fi
Puh.050 3222001


Hakusanat: laatoittaja, laattamies, rakennusmies, kirvesmies, maalari, remonttimies,
Työpaikan osoite00002 HELSINKI
Palkkausrak.alan TES tai yrittäjän palkka
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaasopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö, Vapaasti valittavissa
Työn kestoyli 12 kuukautta, erilaisia projekteja
Haku päättyy25.01.2019
Jätä hakemusLähetä vapaamuotoinen hakemus sähköpostilla; info@hstoy.fi Kerro hakemuksessa mahdollisimman paljon itsestäsi, kirjaa hakemukseen mahdolliset suosittelijat, referenssit ja miksi juuri sinä olisit SE oikea henkilö ko. tehtävään, lisäksi maakunta ja paikkakunta.
Ilmoitus jätetty12.01.2019
Ilmoitusnumero9815172

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

7 päivää sitten

Hae työpaikkaa
Takaisin