Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Myynti-insinööri

HTR-Steel Oy Alavus

HTR-Steel Oy suunnittelee, valmistaa ja asentaa metalliovia ja -ikkunoita, lasiseiniä, lasikattoja ja julkisivulasituksia yli 25 vuoden kokemuksella. Olemme suomalainen perheyritys, jolle tärkeitä arvoja ovat luotettavuus, laatu, kello ja kalenteri. Asiakkaitamme ovat pääasiassa suuret ja keskisuuret rakennusliikkeet ja suurin osa projekteista tehdään pääkaupunkiseudulle.

Etsimme pitkäaikaiseen kokopäiväiseen työsuhteeseen myyntihenkistä insinööriä, teknikkoa tai rakennusmestaria. Voit olla joko alan konkari tai uusi tulokas, jolla on vahva halu oppia. Työtehtävään kuuluu tarjouslaskenta, myynti ja osallistuminen projektien johtamiseen. Työkokemus rakennusalalta on tarpeen, profiilijärjestelmien ja lasien tuntemus on vahva etu. LogiKal, PursoCal, N-pro, SchüCal tai vastaavien ohjelmien osaaminen on hyödyksi.

Tehtävässä menestymiseen tarvitaan rakennusteknistä osaamista, paineensietokykyä, hyviä sosiaalisia taitoja, pitkäjänteisyyttä, it-taitoja sekä tahtoa oppia ja kehittyä. Meiltä saat tueksesi ammattitaitoisen tiimin ja vahvan kokemuksen.
WWW-osoitehttp://www.htr-steel.fi
YhteystiedotTiina Niemi, 0407533145, tiina.niemi@htr-steel.fi
Työpaikan osoiteLasipellontie 4, 63400 ALAVUS AS
PalkkausSopimuksen mukaan.
Työ alkaaMahdollisimman pian.
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Jätä hakemusSoita ja kysy lisää tehtävästä, tai laita suoraan hakemus + CV sähköpostiini. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.
Ilmoitus jätetty20.09.2019
Ilmoitusnumero10106794

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

29 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin