Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Documentation Specialist

Huld Oy Espoo

Huld

Uudistamme dokumentoinnin menetelmiä esimerkiksi tuomalla AR- ja VR-tekniikan osaksi dokumentaatiota. Tarjoamamme työkalut mahdollistavat digitalisaation tulevaisuudessa, mutta soveltuvat myös tämän päivän paperiseen ohjeeseen. Tutustu referensseihimme.

Huldiksi?

Kiinnostaako sinua monipuolinen tekeminen, jatkuva työssäoppiminen ja asiakkaiden tarpeiden ymmärtäminen? Etsimme joukkoomme visionääristä, työtä ja kehitystä pelkäämätöntä teknistä dokumentoijaa.

Documentation Specialist

Tunnistatko osan seuraavista ominaisuuksista / osaamisista omaksesi:


. Sinulla on tekninen koulutus, mielellään tieto-, sähkö- tai automaatiotekniikan alalta, sekä mahdollisesti teknisen viestinnän opintoja.
. Olet kiinnostunut oppimaan vaikeitakin teknisiä kokonaisuuksia ja haluat ymmärtää kirjoittamaasi.
. Työskentelet mielelläsi toisten kanssa ja sinulla on erinomaiset yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot.
. Olet vastuuntuntoinen, oma-aloitteinen ja koordinointikykysi ansiosta työskentely useissa hankkeissa samanaikaisesti ei ole ongelma.
. Hallitset sekä englannin (min. CEFR B1) ja suomen kielen erittäin hyvin.
. Työkaluista tuttuja ovat: Adobe FrameMaker, Excosoft Skribenta (rakenteinen, xml-pohjainen järjestelmä), MS Visio, FrameMaker, Adobe Illustrator (mahd. suunnitteluohjelmistot) sekä Adobe Acrobat.

Työnkuva

Dokumentoijana pääset työskentelemään tiiviisti tuotesuunnittelijoiden ja -päälliköiden kanssa ja hallinnoimaan useita samanaikaisia hankkeita.

Käytännön työ sisältää mm. manuaalitekstien kirjoittamista, kuvituksen suunnittelua ja teettämistä sekä yksinkertaisten teknisten kuvien piirtämistä. Omien kykyjen mukaan myös mahdollisesti asennuskuvien ja -animointien tekemistä.
Manuaalit sisältävät mm. suunnittelu-, asennus- ja käyttöönotto-ohjeita, laitekuvauksia, softan toimintakuvauksia ja vikakuvauksia.

Työ tehdään asiakkaan tiloissa Länsi-Helsingissä, mutta ei hätää, sieltä on hyvä kulkuyhteys toimistollemme Keilasatamaan tervehtimään muita Huldeja.

Hakeminen

Jätä hakemus HETI tai viimeistään 3.8. mennessä CV:n ja ytimekkään saatteen kera. Meitä kiinnostaa mitä sinä toivot meiltä ja mitä puolestasi toisit tullessasi meille. Arvioitu aloitusaika tehtävässä on syys-lokakuussa.

Mikäli sinulle heräsi kysyttävää, voit jutella dokumentoijan tehtävistä ja HULDista työyhteisönä Esko Vesalan kanssa. Tavoitat Eskon varmimmin 20.-21.7. klo 12-17, numerosta 040 775 8704.

Toivottavasti nähdään Huldilla!
WWW-osoitehttp://huld.io
YhteystiedotEsko Vesala, esko.vesala@huld.io, 20.-21.7. klo 12-17 numerosta 040 - 7758704
Työpaikan osoite02200 ESPOO
PalkkausSopimuksen mukaan.
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaaSyys-lokakuussa.
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy03.08.2020
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://joinus.huld.io/jobs/rm?rmpage=job&rmjob=219
Ilmoitus jätetty30.06.2020
Ilmoitusnumero10388575
Työnantajan viite1268219

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

14 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin