Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Lähihoitaja

Humana Hoiva Oy Lahti

Tarjoamme elämäniloa ja hoivaa ikääntyneille ja erityisryhmille turvallisen, luotettavan sekä ammattitaitoisen henkilökunnan voimin. Koteihimme mahtuu paljon välittämistä - naurua, liikutusta ja suruakin. Meillä jokainen asukas on yksilö, josta haluamme pitää huolta kokonaisvaltaisesti.


Haemme nyt HOITAJAA määräaikaiseen työsuhteeseen Kotikylä Lepolankadulle Lahteen


Tarjoamme sinulle edellytykset tehdä työsi hyvin ja laadukkaasti, asiakas yksilöllisesti kohdaten. Työskentelymme perustana on kokonaisvaltainen huolenpito, joka käsittää sekä psyykkisen että fyysisen huolenpidon. Esimiehen tuki, hyvä tiimihenki sekä viihtyisä työympäristö tulevat kaupan päälle. Meillä jokainen on merkityksellinen, ja osa yhteistä tarinaamme. Haluamme olla hyvä paikka työskennellä.

Lepolankadun palvelukoti tarjoaa turvallisen kodin 60 päijäthämäläiselle iäkkäälle ihmiselle. Palvelukoti sijaitsee rauhallisella alueella Lahden Kivistönmäellä, aivan keskustan tuntumassa. Koti koostuu viidestä ryhmäkodista.

Lepolakadun palvelukoti on asukkaidemme koti, jossa hoitajat toteuttavat toimintakykyä ylläpitävää ja tukevaa toimintaa. Lepolankadulla eletään aktiivista ja elämänmakuista arkea, jossa tehdään, nähdään ja koetaan mahdollisimman itsenäisesti ja monipuolisesti kodin arkea. Toimintakykyä tuetaan yksilöllisen suunnitelman ja mielekkään arjen toimintojen lisäksi yhdessä suunnittelemalla ja toteuttamalla erilaista viriketoimintaa ympäri vuoden.

Etsimme joukkoomme haastavaan ja innostavaan työhön osaavaa, vuorovaikutustaitoista ja yhteistyökykyistä lähihoitajaa. Työ on pääsääntöisesti 2-vuorotyötä, lisäksi tarvittaessa yövuoroja. Meillä on ammattitaitoinen, huumorintajuinen pieni työryhmä, jossa vallitsee hyvä yhteishenki, ja jossa arvostamme ja hyödynnämme toistemme osaamista. Kodissamme työskennellään tiimityömallin mukaisesti.

Odotamme sinulta lähihoitajan tutkintoa. Lääkehoidon osaaminen tulee osoittaa.

Arvostamme työkokemusta ikäihmisten ja muistisairaiden parissa työskentelystä. Tärkeää tehtävän menestyksellisessä hoitamisessa on aidosti asiakaslähtöinen työote; rohkeus kohdata jokainen asukas yksilönä hänen omista lähtökohdistaan, hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot, joustavuus ja positiivinen elämänasenne. Työpaikkamme on savuton.


Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Margit Vento, p. 050 356 9361 arkisin klo 10-14 tai sähköpostitse margit.vento@humana.fi

Hakuohjeet: Haluatko olla mukanamme arjen askelissa? Lähetäthän hakemuksesi pikaisesti, kuitenkin viimeistään 1.3.2020. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan puitteissa.


Humana on johtava pohjoismainen sosiaali- ja hoiva-alan toimija, joka tarjoaa perheiden ja yksilöiden lastensuojelu-, asumis- ja avopalveluita. Rakennamme kehittyvän alan tulevaisuutta keskittyen laatuun ja asiakastyytyväisyyteen. Toimintamme perustan luovat pienet, asiakaslähtöisesti toimivat paikalliset toimintayksiköt. Arvomme ovat sitoutuminen, vastuullisuus ja kohtaaminen. Humanalla on Suomessa 2 500 työntekijää ja autamme päivittäin 3 500 asiakasta. Me kaikki työskentelemme yhteisen vision eteen: "Jokaisella on oikeus hyvään elämään." Meillä jokainen on merkityksellinen ja osa yhteistä tarinaamme.
WWW-osoitehttps://www.humana.fi
YhteystiedotLisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Margit Vento, p. 050 356 9361 arkisin klo 10-14 tai sähköpostitse margit.vento@humana.fi
Työpaikan osoiteLepolankatu 14 E, 15210 LAHTI
PalkkausYksityisen sosiaalipalvelualan TES
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaika2-vuorotyö, / Kokoaikainen
Työn kesto6 - 12 kk
Haku päättyy01.03.2020 klo 23:59
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://www.arjessa.fi/meilla_toissa/avoimet_tyopaikat/hoitaja_humana_hoiva_oy_lepolankatu_lahti
Ilmoitus jätetty14.02.2020
Ilmoitusnumero10266517

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

11 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin