Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Sairaanhoitaja

Humana Hoiva Oy Mikkeli

Tarjoamme elämäniloa ja hoivaa ikääntyneille ja erityisryhmille turvallisen, luotettavan sekä ammattitaitoisen henkilökunnan voimin. Koteihimme mahtuu paljon välittämistä - naurua, liikutusta ja suruakin. Meillä jokainen asukas on yksilö, josta haluamme pitää huolta kokonaisvaltaisesti.Haemme nyt SAIRAANHOITAJAA toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Kotikylä Tupalaan Mikkeliin


Tarjoamme sinulle edellytykset tehdä työsi hyvin ja laadukkaasti, asiakas yksilöllisesti kohdaten. Työskentelymme perustana on kokonaisvaltainen huolenpito, joka käsittää sekä psyykkisen että fyysisen huolenpidon. Esimiehen tuki, hyvä tiimihenki sekä viihtyisä työympäristö tulevat kaupan päälle. Meillä jokainen on merkityksellinen, ja osa yhteistä tarinaamme. Haluamme olla hyvä paikka työskennellä.

Kotikylä Tupala sijaitsee rauhallisella alueella Mikkelin Tupalassa, noin neljän kilometrin päässä Mikkelin keskustasta. Kodissamme on 29 yhden hengen huonetta iäkkäille henkilöille, jotka tarvitsevat asumisensa tueksi hoivaa ja huolenpitoa ympäri vuorokauden. Lisäksi kodissa on 12 seniorikotia henkilöille, jotka selviävät yöaikaan itsenäisesti. Kodissamme eletään aktiivista ja elämänmakuista arkea. Kotikylä Tupalassa se tarkoittaa yhdessä tekemistä, yhteenkuuluvuuden tunnetta, aitoa läsnäoloa ja lämmintä ilmapiiriä.

Työ on kaksivuorotyötä. Meillä on ammattitaitoinen, huumorintajuinen työryhmä, jossa vallitsee hyvä yhteishenki, ja jossa arvostamme ja hyödynnämme toistemme osaamista.

Odotamme sinulta sairaanhoitajan tutkintoa. Eduksesi katsotaan aikaisempi kokemus ikääntyneiden parista työskentelystä.

Arvostamme aidosti asiakaslähtöistä työotetta: rohkeutta kohdata jokainen asukas yksilönä hänen omista lähtökohdistaan, hyviä vuorovaikutustaitoja, joustavuutta ja tilannetajua. Työpaikkamme on savuton.


Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Sinikka Liljeberg, p. 040 665 3101, sinikka.liljeberg@humana.fi

Hakuohjeet: Haluatko olla mukanamme arjen askelissa? Lähetäthän hakemuksesi pikaisesti, kuitenkin viimeistään 8.3.2020. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan puitteissa, ja työ alkaa sopivan henkilön löydyttyä.Humana on johtava pohjoismainen sosiaali- ja hoiva-alan toimija, joka tarjoaa perheiden ja yksilöiden lastensuojelu-, asumis- ja avopalveluita. Rakennamme kehittyvän alan tulevaisuutta keskittyen laatuun ja asiakastyytyväisyyteen. Toimintamme perustan luovat pienet, asiakaslähtöisesti toimivat paikalliset toimintayksiköt. Arvomme ovat sitoutuminen, vastuullisuus ja kohtaaminen. Humanalla on Suomessa 2 500 työntekijää ja autamme päivittäin 3 500 asiakasta. Me kaikki työskentelemme yhteisen vision eteen: "Jokaisella on oikeus hyvään elämään." Meillä jokainen on merkityksellinen ja osa yhteistä tarinaamme.
WWW-osoitehttps://www.humana.fi
YhteystiedotLisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Sinikka Liljeberg, p. 040 665 3101, sinikka.liljeberg@humana.fi
Työpaikan osoitePoikolanrinne 2, 50100 MIKKELI
PalkkausYksityisen sosiaalipalvelualan TES
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaika2-vuorotyö, / Kokoaikainen
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy08.03.2020 klo 23:59
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://www.arjessa.fi/meilla_toissa/avoimet_tyopaikat/sairaanhoitaja_humana_hoiva_oy_tupala_mikkeli
Ilmoitus jätetty14.02.2020
Ilmoitusnumero10266424

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

11 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin