Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Apulaisosastonhoitaja

Hus Porvoo

Haemme joukkoomme apulaisosastonhoitajaa Porvoon sairaalan hoitotyön palveluihin. Hoitotyön palvelut on Porvoon sairaalan palveluyksikkö jonka vastuulla on rekrytointi, akuuttisijaisvälitys, sekä keskitetty toimintalähtöinen työvuorosuunnittelu. Hoitotyön palveluihin kuuluu hallinnollisesti kaikki hoitotyön sijaiset, varahenkilöstö sekä osastonsihteerit.

Apulaisosastonhoitaja vastaa yhdessä hoitotyön palveluiden kahden osastonhoitajan ja toisen apulaisosastonhoitajan kanssa Porvoon sairaalan keskitetyistä henkilöstöresursseista. Tehtävään kuuluu keskitetty akuuttisijaishankinta, rekrytointi sekä keskitetty toimintalähtöinen työvuorosuunnittelu.

Osallistut toiminnan kehittämiseen ja seurantaan. Tehtävään tarvitaan kykyä nähdä edessä olevat toiminnan tarpeet ja muutokset sekä ohjata toimintaa sen mukaisesti. Edellytämme sinulta kykyä nähdä kokonaisuuksia, organisointikykyä ja oma-aloitteisuutta. Tehtävä vaatii hyviä vuorovaikutustaitoja ja ratkaisukeskeistä toimintatapaa. Odotamme sinulta myös rohkeutta toimia sovittujen pelisääntöjen mukaan, taloudellista ajattelua ja jatkuvaan kehittämiseen sitoutumista.

HUS Porvoon sairaala on monipuolinen ympäri vuorokauden palveleva lähisairaala.Tarjoamme sinulle joustavan moniammatillisen työyhteisön kehittämismahdollisuuksineen ja mukavat työkaverit.
Sairaalalla on ilmaisia pysäköintipaikkoja ja mahdollisuus työsuhdeasuntoon.

Porvoo on idyllinen ja kaunis kaksikielinen pikkukaupunki, jossa on laadukkaat palvelut, kulttuuritarjontaa, kaunis luonto ja hyvät liikuntamahdollisuudet.

Porvoon sairaala on kaksikielinen sairaala, joten hakijoilta edellytetään molempien kotimaisten kielten vähintään tyydyttävää suullista ja kirjallista kielitaitoa. Porvoon sairaanhoitoalueen asukkaista noin kolmasosa puhuu äidinkielenään ruotsia.

Pääkaupunkiseudulta on arkisin järjestetty maksuton bussikuljetus, joka saapuu Porvoon sairaalalle klo 7.50 ja lähtee takaisin klo 16.05.Tutustu meihin! http:// bit.ly/2HwQnonSoveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja soveltuva kokemus tai alempi korkeakoulututkinto täydennettynä soveltuvilla johtamisen tai hallinnon opinnoilla tai sisältyen tutkintoon ja soveltuva kokemus tai aikaisempi hyväksytty osastonhoitajan pätevyys ja soveltuva kokemus tai alan opistoasteen tutkinto täydennettyinä johtamisen tai hallinnon opinnoilla ja soveltuva kokemus
ja lisäksi laillistettu terveydenhuollon ammattihenkilö.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.
WWW-osoitehttp://www.hus.fi
YhteystiedotAsiakaspalvelupäällikkö Mia Karlsson, p. 050 363 9224 Johtava ylihoitaja Tuulia Koponen, p. 050 466 4860
Työpaikan osoite06151 PORVOO
PalkkausKVTES
Työ alkaa01.09.2020
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy13.07.2020 klo 23:59
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://hus.taleo.net/careersection/hus1_external/jobapply.ftl?job=200001LO
Ilmoitus jätetty15.06.2020
Ilmoitusnumero10375898
Työnantajan viite200001LO

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

60 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin