Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Apulaisosastonhoitaja

Hus Vantaa

Haemme apulaisosastonhoitajan sijaista Peijaksen sisätautien vuodeosastolle S2.

Vuodeosasto S2 on päivystystä tukeva 35 sairaansijan osasto, joka ottaa potilaita vastaan 24/7. Potilaat tulevat yli 80%:sti päivystyksestä ja keskimääräinen hoitoaika on 4 - 5 vuorokautta. Osastolla hoidetaan monenlaisia sisätautipotilaita, osastolla on lisäksi hematologisia potilaita.

Apulaisosastonhoitajan työ on mielenkiintoista ja monipuolista. Apulaisosastonhoitajana osallistut käytännön hoitotyöhön, osaston toiminnan kehittämiseen ja päivittäisjohtamiseen. Toimit yhteistyössä osastonhoitajan ja toisen apulaisosastonhoitajan kanssa. Pääset kehittämään osaston toimintaa kiinteässä yhteistyössä moniammatillisen tiimin kanssa.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haastavan työn, kehitysmyönteisen työyhteisön ja mahdollisuuden hyödyntää ja kehittää monipuolisesti ammatillista osaamistasi. Perehdytyksen tukena sinulla on koko esimiestiimi. Työ on kaksivuorotyötä.

Toivomme sinulta sisätautipotilaan hoitotyön asiantuntemusta, esimieskokemusta sekä aikaisempaa kokemusta kehittämistehtävistä tai projektiluotoisista tehtävistä. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, organisointikykyä sekä eettistä näkemystä siitä, millaista on laadukas ja potilaan toipumista edistävä hoitotyö.

Sijaisuus täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.

Uusintahaku, aikaisemmat hakemukset huomioidaan.


Soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja soveltuva kokemus tai alempi korkeakoulututkinto täydennettynä soveltuvilla johtamisen tai hallinnon opinnoilla tai sisältyen tutkintoon ja soveltuva kokemus tai aikaisempi hyväksytty osastonhoitajan pätevyys ja soveltuva kokemus tai alan opistoasteen tutkinto täydennettyinä johtamisen tai hallinnon opinnoilla ja soveltuva kokemus ja lisäksi laillistettu terveydenhuollon ammattihenkilö.Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.
WWW-osoitehttp://www.hus.fi
YhteystiedotVs osastonhoitaja Suvi Vuoksenranta, p. 050 427 9498 ja johtava ylihoitaja Eija Rissanen p 050 427 2652.
Työpaikan osoite01400 VANTAA
PalkkausKVTES
Työ alkaa06.07.2020
Työaikakokoaikatyö
Työn kesto6 - 12 kk, 20.01.2021
Haku päättyy20.07.2020 klo 23:59
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://hus.taleo.net/careersection/hus1_external/jobapply.ftl?job=200001K9
Ilmoitus jätetty30.06.2020
Ilmoitusnumero10387841
Työnantajan viite200001K9

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

11 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin