Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Erikoistuva lääkäri

Hus Vantaa

HUS Sisätaudit ja kuntoutus tulosyksikkö Sisätautien linja Peijaksen sairaala hakee erikoistuvia lääkäreitä määräaikaisiin koulutusvirkoihin elokuun puolivälistä 2020 alkaen. Peijaksen sairaalassa voi suorittaa 2 vuotta ja 3 kk kestävän runkokoulutuksen lisäksi myös 1 vuoden eriytyvää koulutusta. Muille aloille erikoistuvat lääkärit ovat tehneet reunakoulutusta yleensä 3 - 12 kk ajan.

Palvelun sijoituspaikkoina ovat sisätautien vuodeosastot, päivystyspoliklinikka ja päivystysalue (päivystysosasto ja tehovalvonta). Vuodeosastolla S3 on ensisijaisesti kardiologisia potilaita ja vuodeosastolla S2 hematologisia ja yleissisätautisia potilaita. Sairaalassa on myös sydänvalvontaosasto ja kardiologinen angiolaboratorio. Suppeista erikoisaloista ovat edustettuina hematologia, kardiologia, gastroenterologia, reumatologia ja yleissisätaudit.

Vuodeosaston S3 seniorina ja ylikiertäjänä toimii kardiologian erikoislääkäri. Tällä osastolla järjestämme koulutusta sydämen ultraäänitutkimuksista ja halukkailla on mahdollisuus oppia tutkimuksen suorittamista myös käytännössä. Vuodeosastolla S2 seniorilääkärinä ja ylikiertäjänä toimii sisätautien erikoislääkäri ja hematologisista potilaista vastaa hematologian erikoislääkäri. Päivystyspoliklinikalla ja päivystysosastolla toimivaa erikoistuvaa lääkäriä ohjaa ja opastaa useat akuuttihoidon erikoislääkärit. Ultraääniopetusta järjestetään myös päivystysalueella, jossa on käytössä useita laitteita. Sairaalassa on myös neurologian ja keuhkosairauksien erikoislääkäreitä ja vuodeosastot.

Päivystyksiä kuukaudessa on 3 - 5, joista osa on päivä- ja iltavuoroja. Yöllä on paikalla kaksi sisätautipäivystäjää, joista toinen on seniori ja toinen juniori. Anestesiapäivystäjä on koko ajan talossa.

Koulutusvirat täytetään heti sopivien hakijoiden löydyttyä.Uusintahaku, aikaisemmat hakemukset huomioidaan.


Laillistettu lääkäri tai lupa toimia lääkärin tehtävissä.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.
WWW-osoitehttp://www.hus.fi
YhteystiedotLisätietoja antaa ylilääkäri Heikki Julkunen, 050 427 2658.
Työpaikan osoite01400 VANTAA
PalkkausLS
Työ alkaa17.08.2020
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy30.07.2020 klo 23:59
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://hus.taleo.net/careersection/hus1_external/jobapply.ftl?job=200000RA
Ilmoitus jätetty30.06.2020
Ilmoitusnumero10387752
Työnantajan viite200000RA

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

11 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin