Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Hoitajia ja alan opiskelijoita

Hus Lohja

Kiinnostaisiko sinua näytteenottajan työ Drive in - / Walk in -tiimissä? Houkuttelisiko sinua hoitajana määräaikainen päivätyö?

Haemme hoitajia ja alan opiskelijoita määräaikaisiin työsuhteisiin sekä tuntityöhön HUSLABiin.

Hyvissä hoitajatiimeissämme työskentelee ammattilaisia näytteenottajina ja avustajina, ja toivotamme sinut tervetulleeksi joukkoomme. Panostamme hyvään yksilölliseen perehdytykseen sujuvan työskentelyn takaamiseksi. Vaihtelua työhön tuo työskentely Länsi-Uudellamaalla tai Espoossa eri toimipisteissä. Voit mahdollisuuksien mukaan toimia myös kiinteissä laboratorion toimipisteissä.

Työnkuvaan kuuluvat nielu- ja nenä-nielunäytteenotto, näytteiden kirjaus, pakkaus ja kuljetus sekä liikenteenohjaus toimipisteeseen. Toimipisteen tiimissä työskentelee kaksi tai kolme hoitajaa kerralla. Työpäivät vaihtelevat arkisin klo 7:00 16:00 / 20:00, joissain toimipisteissä on mahdollisuus työskennellä myös viikonlopputyövuoroissa.

Aikaisempi näytteenottokokemus ja asiakastyöskentely katsotaan eduksi. Arvostamme työyhteisötaitoja ja hyvää asiakaspalveluasennetta, sitoutumista työtehtäviin, oma-aloitteisuutta ja joustavuutta muuttuvissa työtilanteissa.

Tehtävän hoitaminen edellyttää hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.

HUSLAB on Suomen suurin julkinen kliinisten laboratoriopalvelujen tuottaja. Huolehdimme sairaaloiden ja perusterveydenhuollon yksiköiden tarvitsemien laboratoriopalvelujen tuottamisesta HUSin ja Kymenlaakson alueilla.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian. Täytämme paikkoja heti sopivien henkilöiden löydyttyä.
Laillistettu laboratoriohoitaja.
Laillistettu sairaanhoitaja.
Lähihoitajan tutkinto tai perushoitajan tutkinto.


Voit olla myös bioanalyytikko-opiskelija, jolla on suoritettuna vähintään 60 opintopistettä (AMK) tai sairaanhoitajaopiskelija, jolla on 180 opintopistettä suoritettuna.

Opiskelijan tulee esittää ajantasainen opintorekisteriote ja todistus voimassaolevasta opiskeluoikeudesta.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.
WWW-osoitehttp://www.hus.fi
YhteystiedotOsastonhoitaja Riitta Pekki p. 040 184 5773Yhteydenotot maaanantaista torstaihin aamupäivisin.
Työpaikan osoite08100 LOHJA
PalkkausKVTES
Työ alkaa01.07.2020
Työaikakokoaikatyö
Työn kesto6 - 12 kk, 31.12.2020
Haku päättyy30.07.2020 klo 23:59
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://hus.taleo.net/careersection/hus1_external/jobapply.ftl?job=200001O8
Ilmoitus jätetty30.06.2020
Ilmoitusnumero10387753
Työnantajan viite200001O8

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

7 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin