Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Johtava sosiaalityöntekijä

Hus Lohja

Haemme Lohjan sairaanhoitoalueelle johtavaa sosiaalityöntekijää.

Lohjan sairaanhoitoalue on yksi Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin (HUS) tulosalueista. Sen tehtävänä on tuottaa ja hankkia erikoissairaanhoidon palveluja alueensa kuntien asukkaille tai muiden alueiden asukkaille sovitun työnjaon mukaisesti. Lohjan sairaanhoitoalueeseen kuuluvat Lohja, Vihti, Karkkila ja Siuntio.

Lohjan sairaanhoitoalueella työskentelee johtavan sosiaalityöntekijän lisäksi viisi sosiaalityöntekijää, jotka toimivat oman alansa asiantuntijoina osana moniammatillista työyhteisöä ja vastaavat potilaiden sekä heidän lähipiirinsä sosiaalityön tarpeeseen. Sosiaalityöntekijät työskentelevät sekä somatiikan että psykiatrian yksiköissä.

Johtavana sosiaalityöntekijänä toimit sosiaalityöntekijöiden ammatillisena ja hallinnollisena esimiehenä. Työtehtäviisi kuuluu toiminnan kehittäminen ja yhteistyö kuntaverkostojen kanssa. Työtehtäviisi voi kuulua myös potilastyötä.
Johtava sosiaalityöntekijä on toiminut myös Lohjan sairaanhoitoalueen potilasasiamiehenä ja toivomme toimivan myös jatkossa. Potilasasiamiehenä neuvot ja annat tietoa potilaille heidän asemastaan ja oikeuksistaan sekä edistät potilaiden oikeuksien toteutumista.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää vahvaa sosiaalityön asiantuntemusta, kokemusta terveyssosiaalityöstä sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Toivomme Sinulta myös kehittämismyönteistä ajattelua ja joustavuutta toimia muuttuvissa tilanteissa. Eduksi katsomme kokemuksen potilasasiamiehen työtehtävistä.

Hallinnollinen kokemus katsotaan eduksi, mutta tarvittaessa hallinnollinen perehdytys ja mahdollisuus hallinnolliseen pätevöitymiseen järjestetään ensisijaisesti HUSin sisäisin koulutuksin.

Tule hyvän työn tekijäksi! Lähetä hakemuksesi 3.6. mennessä.

Laillistettu sosiaalityöntekijä sekä kokemus hallinto tai johtamistehtävissä.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.
WWW-osoitehttp://www.hus.fi
YhteystiedotYlilääkäri, tulosyksikön johtaja Yvonne Wennerstrand, p. 040 723 5964
Työpaikan osoite08200 LOHJA
PalkkausKVTES
Työ alkaa22.06.2020
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy03.06.2020 klo 23:59
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://hus.taleo.net/careersection/hus1_external/jobapply.ftl?job=200001E4
Ilmoitus jätetty19.05.2020
Ilmoitusnumero10352736
Työnantajan viite200001E4

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

12 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin