Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Koronanäytteenottaja HUS Diagnostiikkakeskus Hki-

Hus Vantaa

Tervetuloa koronanäytteenottajaksi huipputiimiimme Helsinki-Vantaan lentokentälle tai Helsingin ja Vantaan alueelle. Lentokentällä saat ainutlaatuisen kokemuksen uudenlaisesta terveydenhuollon toimintaympäristöstä.

Tervetuloa koronanäytteenottajaksi huipputiimiimme Helsinki-Vantaan lentokentälle tai Helsingin ja Vantaan alueelle. Lentokentällä saat ainutlaatuisen kokemuksen uudenlaisesta terveydenhuollon toimintaympäristöstä.

Haluatko tehdä merkityksellistä työtä monien eri ammattilaisten parissa?

Etsimme nyt tiimeihimme lisää HOITAJIA JA ALAN OPISKELIJOITA koronanäytteenottotyöhön eri pituisiin määräaikaisiin työsuhteisiin Helsinki-Vantaan lentokentälle ja Helsingin ja Vantaan Drive in/ Walk in -näytteenottopisteisiimme. Tarjoamme sinulle mahdollisuutta elämäntilanteeseesi sopivaan päivä- tai vuorotyöhön.

Huippuhoitajatiimeissämme työskentelee eri hoitoalan ammattilaisia näytteenottajina. Otamme sinut lämpimästi vastaan tiimiimme. Panostamme hyvään yksilölliseen perehdytykseen sujuvan työskentelyn takaamiseksi. Työnkuvaasi kuuluu nielu- ja nenä-nielunäytteenotto, näytteiden kirjaus, pakkaus ja kuljetus sekä liikenteenohjaus toimipisteeseen. Toimipisteen tiimissä työskentelee useampi hoitaja kerralla. Työpäivät vaihtelevat päivätyöstä vuorotyöhön toimipisteestä riippuen. Helsinki-Vantaan lentokentällä sinulla on mahdollisuus tehdä kolmivuorotyötä. Useammassa toimipisteessä on mahdollisuus työskennellä myös viikonlopputyövuoroissa. Työhön tuo vaihtelua mahdollisuus työskennellä eri toimipisteissä Helsingissä ja Vantaalla. Halutessasi voit työskennellä vain tietyssä tai tietyissä toimipisteissä.

Katsomme eduksesi, jos sinulla on aikaisempaa kokemusta näytteenotosta ja asiakastyöskentelystä. Arvostamme sitä, että sinulla on hyvät työyhteisötaidot ja ystävällinen asiakaspalveluasenne. Lisäksi toivomme sinulta oma-aloitteisuutta, sitoutumista työtehtäviin ja joustavuutta muuttuvissa työtilanteissa. Työn tarkemmat kelpoisuusehdot on kerrottu jäljempänä kohdassa, kelpoisuusehdot.

Tehtävän hoitaminen edellyttää sinulta hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.

HUS tarjoaa työntekijöilleen monipuolisia työsuhde-etuja, kuten kulttuuri -ja liikuntaedun, työsuhdematkalipun, työnantajan tukeman lounaan, mahdollisuuden hakea HUSin vuokra-asuntoja, vuokrattavia lomamökkejä, alennuksia liikunta- ja kulttuuriharrastusten parissa, ja monia muita etuja. Tehtäväkohtainen palkka määräytyy SOTE-sopimuksen mukaan. Lisäksi on mahdollista saada työkokemuslisää maksimissaan 8%. HUS Diagnostiikkakeskuksessa on otettu käyttöön myös suoritepalkkaus, jolla on mahdollista korottaa kuukausiansiota.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian. Käymme hakemuksia läpi jatkuvassa haussa ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.
Tule onnellisten ihmisten joukkoon!

Tehtävän kelpoisuusehdot

Laillistettu laboratoriohoitaja

Laillistettu sairaanhoitaja

Lähihoitajan tutkinto tai perushoitajan tutkinto

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Kelpoisten hakijoiden puuttuessa huomioimme myös bioanalyytikko-opiskelijat (AMK), joilla on suoritettuna vähintään 60 opintopistettä, sairaanhoitajaopiskelijat, joilla on 180 opintopistettä suoritettuna tai lääketieteen opiskelijat, joilla on opintopistekertymä 100.

Opiskelijan tulee esittää ajantasainen opintorekisteriote ja todistus voimassa olevasta opiskeluoikeudesta.

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa maanantaisin ja tiistaisin klo 10-11, osastonhoitaja Anna-Liisa Seppälä p. 050 427 0531 tai apulaisosastonhoitaja Noora Kokko p. 040 615 3024
WWW-osoitehttp://www.hus.fi
YhteystiedotKatso tehtäväkuvaus/Se arbetsbeskrivning
Työpaikan osoite01531 VANTAA
PalkkausSote
Työ alkaa13.12.2021
Työaikakokoaikatyö
Työn kesto6 - 12 kk
Haku päättyy29.04.2022
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://ars2.equest.com/?response_id=12a981f2b5e2ad6c48a6d0b312c7154c
Ilmoitus jätetty07.12.2021
Ilmoitusnumero11098193
Työnantajan viite1974

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

46 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin