Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin hakutuloksiin
Tämä ilmoitus on vanhentunut

Laitoshuoltaja kesätyö HUS-Desiko

HUS Helsinki

Etsimme laitoshuoltajan tehtäviin kesätyöntekijöitä 2.5 - 30.9.2013 väliseksi ajaksi. Haemme asiakaspalvelusta kiinnostuneita, iloisia, työtä pelkäämättömiä, oma-aloitteisia ja ryhmätyöstä pitäviä henkilöitä.

Tehtävään kuuluu infektioiden torjuntatyö puhtaanapidon keinoin, siivous ja ruokahuolto sairaalaympäristössä. Tehtävämme on tärkeä osa sairaalan palvelua, teemme osamme turvallisen ja miellyttävän hoitoympäristön takaamiseksi potilaille ja henkilöstölle.

Edellytämme 18 vuoden ikää, hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Puhtaus-, ravitsemusalan tai terveydenhoitoalan opinnot katsotaan eduksi. Työ on pääsääntöisesti kaksivuorotyö ma-su klo 7.00 - 21.00. Koeaikaa noudatetaan.

Hakulomakkeessa voit tarkentaa mihin sairaalaan olet hakemassa.

WWW-osoitehttp://www.hus.fi
YhteystiedotLisätietoja HUS-kuntayhtymän toiminnasta, eri sairaaloista ja toimipisteistä löydät kotisivuiltamme www.hus.fi. Tiedustelut HUS-Desikorekry@hus.fi. Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella kohdasta Hae työpaikkaa.
Työpaikan osoite00290 HELSINKI
Työn luonnekesätyö
Työ alkaa2.5.2013 tai sopimuksen mukaan
Työaikakokopäivätyö
Työn kesto3 - 6 kk
Haku päättyy28.03.2013 klo 15:00
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://www.kuntarekrytointi.fi/mol/jsp/ja/index.faces?id=29656&lang=fi_FI
Ilmoitus jätetty13.02.2013

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

1321 päivää sitten

Katso myös nämä paikat:

Takaisin hakutuloksiin