Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Osastonhoitaja Medisiiniset vuodeosastot

Hus Lohja

Haemme osastonhoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan toimeen HUS, Lohjan sairaalaan. Medisiinisillä vuodeosastoilla on yhteensä 48 sairaansijaa, joissa hoidetaan sisätautien, neurologian, keuhko- ja kardiologian erikoisalojen potilaita. Suurin osa potilaista tulee osastolle päivystyksen kautta. Osastollamme työskentelee osastonhoitajan ja kahden apulaisosastonhoitajan lisäksi yli 60 hoitotyön ammattilaista.

Osastonhoitaja toimii kiinteässä yhteistyössä henkilöstön, ylihoitajan, alueen muiden osastonhoitajien ja prosesseista vastaavien henkilöiden kanssa. Hän huolehtii tarkoituksenmukaisen toiminnan järjestämisestä ja vastaa yksikön tavoitteiden toteutumisesta yhdessä yksikön lääkärijohdon kanssa.

Keskeiset tehtävät liittyvät strategista johtamista tukevaan hyvään lähiesimiestyöhön, näyttöön perustuvan hoitotyön johtamiseen ja kehittämiseen ja sen osana hoidon laadun ja turvallisuuden varmistamiseen. Osana työtä sisältyy taloudellisen toiminnan edistäminen ja seuranta. Tehtävän perustana ovat organisaation ohjeet, arvot ja tavoitteet.

Tehtävän hoidossa tarvitaan hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä kykyä johtaa henkilöstöä muuttuvissa tilanteissa. Odotamme sitoutumista kehittää toimintaa sairaalassamme asetettujen tavoitteiden ja magneettisairaala periaatteiden mukaisesti. Katsomme eduksi kokemuksen vastaavista lähiesimiestehtävistä tai kehittämis- ja johtotehtävistä.

Tarjoamme merkityksellisen työn, viihtyisän ja toimivan työympäristön sekä mukavat työtoverit. Käytettävissäsi ovat HUSin monipuoliset työsuhde-edut. Pääkaupunkiseudulta pääset Lohjan sairaalaan arkipäivisin ilmaisella työmatkakuljetuksella.

Tehtävä alkaa 1.10.2020 tai sopimuksen mukaan. Noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa.

Tervetuloa johtamaan ja kehittämään laadukasta toimintaa potilaan parhaaksi.
Soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja soveltuva kokemus tai soveltuvat johtamisen ja hallinnon opinnot ja soveltuva kokemus tai aikaisempi hyväksytty osastonhoitajan pätevyys ja soveltuva kokemus ja lisäksi laillistettu terveydenhuollon ammattihenkilö.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.
WWW-osoitehttp://www.hus.fi
YhteystiedotYlihoitaja Tarja Vesanen (8.7.-14.7.) p. 040 724 2274. Ylihoitaja Eija Lamberg (15.7.-27.7.) p. 050 427 7779.
Työpaikan osoite08200 LOHJA
PalkkausKVTES
Työ alkaa01.10.2020
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy27.07.2020 klo 23:59
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://hus.taleo.net/careersection/hus1_external/jobapply.ftl?job=200001LR
Ilmoitus jätetty08.07.2020
Ilmoitusnumero10395022
Työnantajan viite200001LR

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

27 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin