Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Osastonlääkäri Akuutti

Hus Vantaa

Kiinnostaako sinua työskentely maan mielenkiintoisimmassa päivystyskokonaisuudessa?

Haemme OSASTONLÄÄKÄRIÄ vakituiseen virkaan HUS Helsingin yliopistolliseen sairaalaan, jossa ensisijaisena sijoituspaikkana on Peijas. HUS Akuutin päivystykset muodostavat potilasmäärältään Suomen suurimman päivystyskokonaisuuden.

Peijaksen sairaalan päivystysalueeseen kuuluu päivystyspoliklinikka, sekä päivystys- ja valvontaosasto. Päivystyksen erikoisalalinjoja ovat sisätaudit, kirurgia ja yleislääketiede. Lisäksi sairaalassa on ympärivuorokautinen anestesiapäivystys. Akuuttilääketieteen koulutustoiminta on aktiivista. Tarjoamme sinulle koulutus- ja tutkimusmyönteisen työpaikan ja monipuolista potilastyötä päivystyspoliklinikalla sekä päivystys- ja valvontaosastolla. Työpaikkamme ilmapiiri on kannustava ja yhteishenki on hyvä.

Olet etsimämme henkilö, jos olet asenteeltasi reipas tiimipelaaja, joka haluaa oman onnistumisen rinnalla kannustaa ja ohjata myös muita parhaimpaan suoritukseen. Olet positiivinen ja sinulla on halua sekä asennetta kehittää ammattitaitoasi ja päivystystoimintaa. Urasi aikana sinulle on karttunut laaja-alaista päivystysosaamista ja pystyt työskentelemään myös paineen alla.

Osastonlääkärinä sinulla on tilaisuus hankkia ja kehittää ainutlaatuista osaamista haastavassa ja mielenkiintoisessa työssä. Työhösi saat esimiehesi ja kollegoiden tuen sekä sitoutuneen tiimin panoksen. Meillä seniorit tekevät ensisijaisesti potilastyötä ja osallistuvat päivystämiseen. Seniorimme ovat saaneet erikoistuvilta lääkäreiltä kiitosta hyvästä tutoroinnista ja saavat mahdollisuuden osallistua aktiivisesti päivystyksen kehittämiseen.

Aloitus 13.7. tai sopimuksen mukaan, mutta kuitenkin viimeistään 1.9.2020.

Virkaa haetaan sähköisellä hakulomakkeella.
Erikoislääkärin pätevyys soveltuvalla erikoisalalla ja lisäksi laillistettu lääkäri tai lupa toimia lääkärin tehtävissä.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.
WWW-osoitehttp://www.hus.fi
Yhteystiedotylilääkäri Mikko Holmberg, p. 050 427 9863 etunimi.sukunimi@hus.fi
Työpaikan osoite01400 VANTAA
PalkkausLS
Työ alkaa13.07.2020
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy17.06.2020 klo 23:59
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://hus.taleo.net/careersection/hus1_external/jobapply.ftl?job=200001EE
Ilmoitus jätetty20.05.2020
Ilmoitusnumero10353098
Työnantajan viite200001EE

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

10 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin