Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Osastonlääkäri Syöpäkeskus Hyytymishäiriöyksikkö

Hus Helsinki

Hyytymishäiriöyksikkö on Suomen ainoa vuoto- ja tukospotilaiden hoitoon erikoistunut yksikkö. Hoidamme perinnöllisiä vuoto- ja tukossairauksia, komplisoituneita tukospotilaita ja antikoagulaatiohoidon haasteita.

Lääkärin tehtäviin Hyytymishäiriöyksikössä kuuluu vuoto- ja tukospotilaiden vastaanotto sekä muille erikoisaloille ja perusterveydenhuollolle tarjottavat konsultaatiopalvelut.

Oletko kiinnostunut hyytymishäiriöistä? Etsimme lääkäriä pitkäaikaiseen sijaisuuteen yksikköömme (jatkossa on mahdollisuus toimen vakinaistamiseen). Aiempi kokemus hyytymishäiriöistä katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä.
Tärkeintä on, että olet kiinnostunut alasta. Tarjoamme työtä mielenkiintoisella ja nopeasti kehittyvällä alalla, hyvän perehdytyksen ja tuen. Hakijalta toivotaan erikoislääkärin tutkintoa soveltuvalta alalta (sisätaudit, hematologia, anestesiologia tms.).

Aloitus 3.6. tai sopimuksen mukaan.Erikoislääkärin pätevyys soveltuvalla erikoisalalla
ja lisäksi laillistettu lääkäri tai lupa toimia lääkärin tehtävissä.

Haettavana olevan viran kohdalla soveltuva erikoisala on sisätaudit, hematologia, anestesiologia tms.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.
WWW-osoitehttp://www.hus.fi
YhteystiedotProfessori Riitta Lassila, puh. 040 517 5547, sähköposti riitta.lassila@hus.fi Erikoislääkäri Aino Lepäntalo, puh. 050 427 1023, sähköposti aino.lepantalo@hus.fi Tehtävään haetaan ensisijaisesti sähköisellä työnhakulomakkeella.
Työpaikan osoite00290 HELSINKI
PalkkausLS
Työ alkaa03.06.2019
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy24.04.2019 klo 23:59
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://hus.taleo.net/careersection/hus1_external/jobapply.ftl?job=180001Z7
Ilmoitus jätetty24.03.2019
Ilmoitusnumero9900811
Työnantajan viite180001Z7

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

30 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin