Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Projektipäällikkö

Hus Helsinki

Hae meille, jos haluat työskennellä ICT-alan näköalapaikalla.

HUS Tietohallinto on HUSin tulosalue ja se toimittaa tietojärjestelmä-, tietotekniikka- ja viestintätekniikkapalveluita sekä tietotekniikan laitevuokrausta pääsääntöisesti HUS kuntayhtymälle, kuntayhtymän yhteistyökumppaneille sekä tytär- ja osakkuusyhteisöille. HUS Tietohallinnon liikevaihto on 217,4 milj. euroa ja sen palveluksessa on 385 IT-alan huippuammattilaista.
HUS Tietohallinto on aktiivinen toimija, joka kehittää ja ottaa käyttöön uusia innovaatioita terveydenhuollon toimialalla.

Haemme projektipäällikköä vakituiseen työsuhteeseen HUS Tietohallinnon Kehittämis- ja suunnittelupalvelujen tulosyksikön Analytiikka- ja keinoälykehityspalvelut -vastuuyksikköön.

Analytiikka- ja keinoälykehityspalvelut -yksikössä työskentelee tällä hetkellä 14 erikoissairaanhoidon järjestelmien ja analytiikan asiantuntijaa. Yksikkömme mm. kehittää menetelmiä ja sovelluksia erikoissairaanhoidon toiminnan tueksi ja toteuttaa analytiikkatehtäviä HUSin toiminnan kehittämiseksi. Meillä on käytössämme maailman kattavimpiin kuuluva erikoissairaanhoidon datasisältö, mikä mahdollistaa mm. koneoppimiseen perustuvien sovelluksien kehittämisen terveydenhuollon käyttöön. Laajan perinteisen tietojärjestelmäkirjon lisäksi käytössämme on tietoallasympäristö (Spark).

Tulet toimimaan HUS tietoaltaan sovellusvastaavana. Vastuullesi kuuluu HUS tietoaltaan kehitystyön koordinointi yhdessä HUS Tietohallinnon muiden asiantuntijoiden ja ulkopuolisen kehityskumppanin asiantuntijoiden kanssa. Lisäksi tehtäviisi kuuluu HUS tietoaltaan tuotantopalveluun liittyvien tehtävien hoitaminen. Tyypillisiä kehitysprojektien kohteita ovat esimerkiksi erilaiset HUS tietoaltaan datankäsittelyominaisuudet, tiedolla johtamisen sovellukset sekä erilaiset hoitotyössä tarvittavat toiminnallisuudet ja sovellukset. Työssäsi sinun pitää olla tiiviisti tekemisissä sekä sosiaali- ja terveydenhuollon että IT-alan ammattilaisten kanssa.

Edellytämme sinulta:
- Korkeakoulututkintoa soveltuvalta alalta
- Kokemusta projektien johtamisesta
- Kykyä toimia oma-aloitteisesti asetettujen tavoitteiden puitteissa
- Kykyä ohjata ICT- ja tietojenkäsittelyalan ammattilaisista koostuvan tiimin työtä (sovelluskehitys ja jatkuvat palvelut)
- Vastuunottokykyä ja tiimityöasennetta.

Eduksesi katsomme:
- Ohjelmointi- ja ohjelmistokehityskokemusta
- Kokemusta tietoaltaista tai muista data-alustoista/-sovelluksista tai tietovarastoista
- Kokemusta IT-alan alihankkijoiden ja toimittajien käytöstä/hallinnasta
- Kokemusta terveydenhuollon dataratkaisuista.

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja vastuullisen työn, joustavan työajan ja etätyömahdollisuuden sekä asiatuntevan ja mukavan työyhteisön, jossa sinulla on tilaisuus olla mukana kehittämässä laadukkaita terveydenhuollon palveluja maan johtavalla erikoissairaanhoidon palvelujen tuottajalla.
Hakijasta voidaan tämän suostumuksella tehdä turvallisuusselvitys.

Työ voi alkaa 2.11.2020 tai sopimuksen mukaan.

Tervetuloa työkaveriksemme! Lähetä meille sähköinen hakemus liitteineen hakuajan loppuun mennessä.

Tällä hetkellä teemme työpaikkahaastatteluja videohaastatteluina ja mikäli tilanne sallii, tapaamme myös henkilökohtaisesti ennen valinnan tekemistä.


Soveltuva korkeakoulututkinto ja soveltuva kokemus.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.
WWW-osoitehttp://www.hus.fi
YhteystiedotLisätietoja tehtävästä antaa kehittämispäällikkö Miika Leminen puh. 040 188 3457.
Työpaikan osoite00270 HELSINKI
PalkkausKVTES
Työ alkaa02.11.2020
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy30.09.2020 klo 23:59
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://hus.taleo.net/careersection/hus1_external/jobapply.ftl?job=200002BL
Ilmoitus jätetty16.09.2020
Ilmoitusnumero10461290
Työnantajan viite200002BL

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

12 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin