Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Psykologi Pienten lasten psykiatria

Hus Helsinki

Haemme kahta psykologia vakinaiseen toimeen HUS Lastenpsykiatrian linjan Pienten lasten psykiatriaan 3.8.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan. Tarjoamme hakijoille aktiivisen ja kehittyvän työympäristön sekä erittäin osaavan ja moniammatillisen pikkulapsipsykiatrisen työryhmän.

HUS pienten lasten psykiatria tarjoaa lastenpsykiatrista hoitoa alle kouluikäisille lapsille ja heidän perheilleen ja tekee yhteistyössä heidän verkostojensa kanssa HUS Lastenpsykiatrian alueella. Yksikössä tutkitaan ja hoidetaan vaativia, pitkittyneitä lastenpsykiatrisia vaikeuksia sekä vuorovaikutushäiriöitä.

Toimeen valittavalta edellytämme psykologin laillistettua pätevyyttä. Kokemus pikkulapsipsykiatrisesta työstä sekä vuorovaikutushoidollisesta työskentelystä katsotaan hakijalle eduksi. Arvostamme hyvää yhteistyökykyä ja kiinnostusta oman ammatillisen osaamisen kehittämiseen.

Palkkaus on HUSin psykologien neuvottelutuloksen mukainen. Muiden työehtojen osalta noudatetaan KVTES-sopimuksen määräyksiä. Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevältä vaadittava rikosrekisterilain mukainen rikosrekisteriote.
Laillistettu psykologi.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.
WWW-osoitehttp://www.hus.fi
YhteystiedotTiedusteluihin vastaa ylilääkäri Tuija Fontell, p. 050 427 9238 ja johtava psykologi Sirpa Sammalo, p. 050 428 6674.
Työpaikan osoite00290 HELSINKI
PalkkausKVTES
Työ alkaa03.08.2020
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy12.06.2020 klo 23:59
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://hus.taleo.net/careersection/hus1_external/jobapply.ftl?job=200001ET
Ilmoitus jätetty21.05.2020
Ilmoitusnumero10354350
Työnantajan viite200001ET

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

10 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin