Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Röntgenhoitaja HUS Diagnostiikkakeskus Radiologia

Hus Porvoo

Haemme röntgenhoitajia vakinaisiin työsuhteisiin sekä eri pituisiin sijaisuuksiin HUS Diagnostiikkakeskuksen Radiologian yksiköihin Uudellemaalle. Osa yksiköistä on vaativan erikoissairaanhoidon yksiköitä, kuten Porvoon, Lohjan ja Hyvinkään sairaalan röntgenyksiköt. Näissä yksiköissä röntgenhoitajan työ on kolmivuorotyötä. Terveysasemien röntgeneissä, joita on useita mm. Keski-, Itä- ja Länsi-Uudellamaalla työ on päivätyötä. Raaseporin sairaalan röntgenissä työ on päivätyötä ja lisäksi käytössä varallaolo.

Erikoissairaanhoidon yksiköissä tehdään natiivi-, ultraääni-, mammografia-, tietokonetomografia- ja magneettitutkimuksia mukaan lukien niihin liittyvät toimenpiteet. Terveyskeskusten röntgenyksiköissä tehdään natiivi- ja ultraäänitutkimuksia.

Toivomme erikoissairaanhoidon yksiköissä työntekijältä natiivitutkimuksien lisäksi osaamista tietokonetomografiatutkimuksista sekä osaston toiminnan luonteesta riippuen myös magneettitutkimuksista. Päivystävissä yksiköissä odotamme röntgenhoitajalta sitoutumista kolmivuorotyöhön. Röntgenhoitajan tehtävä terveysasemien röntgenosastoilla edellyttää vahvaa osaamista natiivitutkimuksista.

Arvostamme monipuolista työkokemusta eri modaliteeteilta ja päivystysaikaisesta toiminnasta sekä itsenäistä joustavaa työotetta ja hyviä yhteistyötaitoja.

Työ HUS Diagnostiikkakeskuksen röntgenosastoilla tarjoaa röntgenhoitajille haasteellisen ja monipuolisen työn toimivassa moniammatillisessa työyhteisössä sekä mahdollisuuden kehittyä eri modaliteettien taitavaksi osaajaksi. Tarjoamme hyvän perehdytyksen työsuhteen alussa ja monipuolisen työympäristön innostavassa työyhteisössä. Meillä HUSissa olet osa huippuammattilaisten joukkoa. Isona työnantajana pystymme tarjoamaan hyvät mahdollisuudet urakehitykseen organisaation sisällä.

HUS tarjoaa työntekijöilleen monipuolisia työsuhde-etuja, kuten kulttuuri -ja liikuntaedun, työsuhdematkalipun, työnantajan tukeman lounaan, mahdollisuuden hakea HUSin vuokra-asuntoja, vuokrattavia lomamökkejä, alennuksia liikunta- ja kulttuuriharrastusten parissa, ja monia muita etuja. Tehtäväkohtainen palkka määräytyy SOTE-sopimuksen mukaan. Lisäksi on mahdollista saada työkokemuslisää maksimissaan 8%. HUS Diagnostiikkakeskuksessa on otettu käyttöön myös suoritepalkkaus, jolla on mahdollista korottaa kuukausiansiota.

Ilmoitathan hakemuksessa ne sairaalat ja röntgenyksiköt, jotka sinua ensisijaisesti kiinnostavat sekä oletko kiinnostunut vakituisista tehtävistä vai sijaisuuksista.

Tutustu työhön ja työntekijöihimme tästä https://www.youtube.com/watch?v=5mTkiG4OUrE ja liity osaavaan ja vauhdikkaaseen joukkoomme HUS Diagnostiikkakeskuksen röntgenhoitajiin. Tutustu HUS Diagnostiikkakeskukseen https://www.hus.fi/tietoa-meista/potilashoito-laatu-ja-potilasturvallisuus/hus-diagnostiikkakeskus

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian. Käymme hakemuksia läpi jatkuvassa haussa ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Tule onnellisten ihmisten joukkoon!

Tehtävän kelpoisuusehdot

Laillistettu röntgenhoitaja.

Kelpoisten hakijoiden puuttuessa huomioimme myös opiskelijat, joilla on suoritettuna 140 opintopistettä.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Yhteystiedot

Lisätietoja antavat rekrytoijat ja Anu Turtiainen p. 040 628 7907 Pirjo Ojala p. 040 167 9334

HUSDiagnostiikkakeskus.rekrytointi@hus.fi
WWW-osoitehttp://www.hus.fi
YhteystiedotKatso tehtäväkuvaus/Se arbetsbeskrivning
Työpaikan osoite06150 PORVOO
PalkkausKVTES
Työ alkaa19.11.2021
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy27.05.2022
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://ars2.equest.com/?response_id=9325c7b2de6a6100ea0b3664a2ef5427
Ilmoitus jätetty16.11.2021
Ilmoitusnumero11064275
Työnantajan viite1709

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

67 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin