Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Sairaanhoitaja Psykoosien ja oikeuspsykiatrian li

Hus Tuusula

Sairaanhoitaja tule sijaiseksi Kellokosken sairaalaan. Luovat, kannustavat eteenpäin vievät työryhmät kaipaavat vahvistusta.

Kellokosken sairaalassa, Ohkolan kiinteistössä lähellä Kellokosken kylää, toimii kuusi tehostetun osastohoidon ja oikeuspsykiatrian osastoa sekä asumisvalmennusyksikkö. Osastoilla hoidetaan psykoosi- ja oikeuspsykiatrisia potilaita, tehdään oikeuden määräämiä mielentilatutkimuksia ja väkivaltariskin arvioita - olemme oikeuspsykiatrian osaamiskeskus eteläisessä Suomessa. Osastoista osa on keskittynyt akuutimpien potilaiden hoitoon ja osalla osaamisen painopistealue on psykoosipotilaiden tehostetussa kuntoutuksessa. Lue lisää Kellokosken sairaalan tehostetun osastohoidon ja oikeuspsykiatrian (TEOPSY) yksiköstämme: Kellokosken sairaala - HUS ja tutustu meihin HUS Psykiatrian sosiaalisen median kanavalla Facebookissa #kellokoskensairaala #kellokoski-ohkola #kellis.

Haemme sairaanhoitajia eripituisiin sijaisuuksiin, Kellokosken sairaalan eri osastoille. Hakijoilta toivomme psykiatrisen hoitotyön osaamista ja arvostamme hoitosuhde- ja yhteistyötaitojen lisäksi itsenäistä ja innostunutta työotetta ja kehittämismyönteistä asennetta. Katsomme eduksi koulutuksen ja kokemuksen päihde- ja perhehoitotyöstä, BPRS- ja Start-mittareiden käytön hallinnan sekä MAPA-koulutuksen.

Edellä kerrottu kokemus ja osaaminen ovat eduksi, mutta ensisijaisesti etsimme motivoituneita ja kehityshaluisia hoitajia ja järjestämme hyvän perehdytyksen ja tarvittavan erikoisalakohtaisen koulutuksen työsuhteen alusta alkaen. Lisäksi tarjoamme motivoituneen moniammatillisen työryhmän tuen, mukavan luonnonläheisen työympäristön, ilmaisen pysäköinnin ja mukavan työyhteisön, jossa jokaisen osaamista arvostetaan. Olemme erittäin kiinnostuneita myös erilaisesta osaamisesta, jonka voisit tuoda yhteisöömme mukanasi!

Työ on kolmivuorotyötä ja meillä on käytössä yhteisöllinen työvuorosuunnittelu, joten työvuoroihin pääsee itse vaikuttamaan, mikä tuo joustoa arkeen. Osastoillamme on käytössä Safewards-malli, potilas on keskiössä samoin kuin potilas- ja henkilöturvallisuus ja näiden jatkuva kehittäminen.

Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan.

Haku päättyy 15.2.2022.

Tehtävän kelpoisuusehdot

Laillistettu sairaanhoitaja.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Yhteystiedot

Osastonhoitaja Lea Koskela-Uotila, puh. 050 427 8951, osastonhoitaja Marja Palviainen, puh. 040 623 2726, Osastonhoitaja Minna Murtoperä, puh. 050 427 8990, Osastonhoitaja Tiina Riikonen, puh. 050 427 6545, Osastonhoitaja Heikki Tähti, puh. 050 427 2001 ja ylihoitaja Minna Huuskonen, puh. 050 427 7225.
WWW-osoitehttp://www.hus.fi
YhteystiedotKatso tehtäväkuvaus/Se arbetsbeskrivning
Työpaikan osoite04500 KELLOKOSKI
PalkkausKVTES
Työ alkaa01.12.2021
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy15.02.2022
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://ars2.equest.com/?response_id=8fa37567ba1bcebc6515ac50d9bd4979
Ilmoitus jätetty15.11.2021
Ilmoitusnumero11061895
Työnantajan viite1635

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

68 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin