Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Sairaanhoitaja Psykoosien ja oikeuspsykiatrian lin

Hus Tuusula

Haemme kahta sairaanhoitajaa HUS Psykiatrian psykoosien ja oikeuspsykiatrian linjan osastolle P60, Kellokosken sairaalaan.

Osastolla on 30 sairaansijaa ja se toimii Ohkolan kiinteistössä tiiviissä yhteistyössä viiden muun saman linjan osaston kanssa. Osastolla tutkitaan, hoidetaan ja kuntoutetaan tehostettua psykiatrista hoitoa tarvitsevia potilaita, THL:n hoitoon määräämiä potilaita sekä muita potilaita, joilla on vastaavanlaisia tarpeita. Osastolla on käytössä hoitotyön Safewards-malli.

Hakijalta toivomme hyvän psykiatrisen kuntouttavan hoitotyön osaamisen lisäksi päihdetyön osaamista sekä kokemusta erilaisten potilasryhmien ohjaamisesta, esim. päihderyhmä, psykoedukaatioryhmä. Arvostamme hyvien hoitosuhde- ja yhteistyötaitojen lisäksi itsenäistä ja innostunutta työotetta, oman työn kehittämismyönteisyyttä ja hyviä ATK-taitoja. Hakijalle katsotaan eduksi myös BPRS- ja Start- mittareiden käytön hallinta. Tarjoamme hyvän perehdytyksen, monipuolisen työnkuvan, osaavat ja motivoituneet työkaverit ja hyvän sisäisen koulutustarjonnan.

Työ on kolmivuorotyötä ja osasto on mukana koko yksikön yhteisöllisessä toimintalähtöisessä työvuorosuunnittelussa. Tarpeen mukaan työvuoroja tehdään myös muilla linjan Ohkolan kiinteistön osastoilla.

Työ alkaa 21.9.2020 tai sopimuksen mukaan.


Laillistettu sairaanhoitaja.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.
WWW-osoitehttp://www.hus.fi
YhteystiedotOsastonhoitaja Tiina Riikonen, puh. 050 427 6545 Vs. ylihoitaja Minna Huuskonen, puh. 050 427 7225
Työpaikan osoite04500 KELLOKOSKI
PalkkausKVTES
Työ alkaa21.09.2020
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy03.08.2020 klo 23:59
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://hus.taleo.net/careersection/hus1_external/jobapply.ftl?job=200001HJ
Ilmoitus jätetty03.07.2020
Ilmoitusnumero10391202
Työnantajan viite200001HJ

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

38 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin