Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Sairaanhoitajia Oikeuspsykiatrian kuntoutusosastol

Hus Tuusula

Haemme kolmea sairaanhoitajaa HUS Psykiatriaan Psykoosien- ja oikeuspsykiatrian linjan osastolle P30, Kellokosken sairaalaan Ohkolan kiinteistöön.

Osasto P30 on suljettu 30-paikkainen oikeuspsykiatrinen kuntoutusosasto HUS-alueen potilaille. Osastolla tehdään mielentilatutkimuksia. Osaston yhteyteen kuuluu 10-paikkainen Kalliomaan asumisvalmennusyksikkö, jonka hoitovastuu osastolla on iltaisin, öisin ja viikonloppuisin. Lisäksi osasto tekee kiinteää yhteistyötä oikeuspsykiatrian poliklinikan kanssa.

Sairaanhoitajan työ on kolmivuorotyötä moniammatillisessa työyhteisössä. Työ on aktiivista ja pitkäjänteistä hoitosuhdetyöskentelyä.

Hakijalta toivomme hyvän psykiatrisen kuntouttavan hoitotyön osaamisen lisäksi päihdetyön ja perhetyön osaamista sekä kokemusta erilaisten potilasryhmien ohjaamisesta, esim. päihderyhmä, psykoedukaatioryhmä.

Arvostamme hyvien hoitosuhde- ja yhteistyötaitojen lisäksi itsenäistä ja innostunutta työotetta, oman työn kehittämismyönteisyyttä ja hyviä ATK-taitoja.

Tarjoamme hyvän perehdytyksen, monipuolisen työnkuvan, osaavat ja motivoituneet työkaverit ja hyvän sisäisen koulutustarjonnan. Osasto on mukana koko yksikön yhteisöllisessä toimintalähtöisessä työvuorosuunnittelussa, saat itse vaikuttaa työvuorojesi suunnitteluun. Tarpeen mukaan työvuoroja tehdään myös muilla linjan Ohkolan kiinteistön osastoilla.

Työ alkaa 21.9.2020 tai sopimuksen mukaan.

Tule hyvän työn tekijäksi! Lähetä hakemuksesi 6.8. mennessä.Laillistettu sairaanhoitaja.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.
WWW-osoitehttp://www.hus.fi
YhteystiedotOsastonhoitaja Lea Koskela-Uotila, puh. 050 427 8951
Vs. ylihoitaja Minna Huuskonen, puh. 050 427 7225
Työpaikan osoite04500 KELLOKOSKI
PalkkausKVTES
Työ alkaa21.09.2020
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy06.08.2020 klo 23:59
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://hus.taleo.net/careersection/hus1_external/jobapply.ftl?job=200001IW
Ilmoitus jätetty07.07.2020
Ilmoitusnumero10394228
Työnantajan viite200001IW

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

39 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin