Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Sairaanhoitajia Vatsakeskukseen

Hus Helsinki

Oletko pohtinut, millaisessa työpaikassa SINÄ haluat viettää tulevat työpäiväsi? Etsimme Vatsakeskukseen sairaanhoitajia ja sairaanhoidon opiskelijoita (140-180 opintopistettä) sijaisuuksiin HUS Helsingin yliopistolliseen sairaalaan. Tarvitsemme SINUA hoitotyön ammattilainen eri mittaisiin sijaisuuksiin ja tarjoamme mielenkiintoisia sekä merkityksellisiä työpaikkoja.

Haluaisitko työpaikan, jossa jokainen kohdataan yhdenvertaisesti? Mielipiteitäsi kuunnellaan ja sinua kannustetaan? Hyvä työelämä tarjoaa tilaa ammatilliselle kasvulle. Työ HUSissa joustaa, kun elämä sitä vaatii.

Etsimme sairaanhoitajia ja sairaanhoidon opiskelijoita (140-180 opintopistettä) sijaisuuksiin HUS Helsingin yliopistolliseen sairaalaan. HUS Vatsakeskuksessa on iso joukko hoitotyön ammattilaisia, ja aina osa on lomalla, hoitovapaalla tai suorittamassa jatko-opintoja. Tarvitsemme SINUA hoitotyön ammattilainen eri mittaisiin sijaisuuksiin ja tarjoamme mielenkiintoisia sekä merkityksellisiä työpaikkoja.

Vatsakeskuksen vuodeosastot ja poliklinikat (pääerikoisaloina gastrokirurgia, verisuonikirurgia ja urologia) sijaitsevat Meilahden kolmio- ja tornisairaalassa sekä Jorvin ja Peijaksen sairaalassa. Monipuoliset osastomme tarjoavat sairaanhoitajille mielenkiintoisia mahdollisuuksia työskennellä erilaisten potilasryhmien kanssa. Työ sisältää mm. potilaan valmistelua leikkauksiin, leikkauksen jälkeistä potilaan tilan seurantaa, lääkehoitoa sekä yhteistyötä moniammatillisessa tiimissä.

Kolmivuorotyössä työskentelevillä hoitajillamme on mahdollisuus suunnitella omat työvuoronsa työyhteisön pelisääntöjen puitteissa. Osastoillamme on käytössä yhteisöllinen työvuorosuunnittelu. Tämä on selvästi lisännyt vuorotyöntekijöiden työtyytyväisyyttä.

Sairaanhoitajan tehtävissä pääset kehittämään hoitotyön osaamistasi erityisesti erikoissairaanhoidon piiriin kuuluvien potilaiden hoidossa. Sinun ei välttämättä tarvitse olla kirurgisen hoitotyön osaaja, sillä me perehdytämme sinut tehtävään. Voit olla uraasi aloitteleva valmistumassa oleva sairaanhoitaja tai jo runsaasti kokemusta hankkinut hoitotyön ammattilainen.

Tarjoamme yksilöllisen perehdytyksen huomioiden osaamisesi. Olet etsimämme työkaveri, mikäli tunnistat itsessäsi halun kehittyä ja toimia osana moniammatillista tiimiämme.

Työkaveriltamme toivomme avoimuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja, sekä kykyä työskennellä tiimissä. Hoitotyön laatu, näyttöön perustuva toiminta, arvostava kohtaaminen sekä kollegiaalisuus ovat keskeisiä toimintaamme ohjaavia arvoja. Haluat myös omalta osaltasi edistää työyhteisömme avointa toimintakulttuuria ja laadukasta potilashoitoa.

Sinulla on mahdollisuus saada henkilökunta-alennuksia useista liikuntakeskuksista sekä useilta muilta yrityksiltä, meillä on käytössä työsuhdematkalippu ja voit kysyä myös työsuhdeasuntoja.

Sijaisuudet täytetään määräajaksi sopimuksen mukaan ja ne täytetään heti sopivien sijaisten löydyttyä. Kerro hakemuksessasi missä sairaalassa haluaisit työskennellä. Lisätietoja HUS-kuntayhtymän toiminnasta, eri sairaaloista ja toimipisteistä löydät kotisivuiltamme www.hus.fi

Tervetuloa työkaveriksemme huippuammattilaisten joukkoon!

Katso linkistä, kuinka hoitajat arvostavat työn monipuolisuutta Vatsakeskuksessa

https://drive.google.com/file/d/1-Q7OKC1-DYIBh4j7FI5503gElH9ErCXU/view?usp=sharing

Tule hyvän työn tekijäksi!

Tehtävän kelpoisuusehdot

Laillistettu sairaanhoitaja tai sairaanhoitajan tutkintoa suorittava opiskelija, jolla on suoritettuna ko. opintoja vähintään 140 opintopistettä. Poikkeuksena edellisestä erikoissairaanhoidon tehtävien vaativuus saattaa edellyttää joissain yksiköissä 180 opintopisteen suoritusta.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Yhteystiedot

Osastonhoitaja, Helena Raappana, p. 050 428 4637

Osastonhoitaja, Tommi Halonen, p. 040 637 8679
WWW-osoitehttp://www.hus.fi
YhteystiedotKatso tehtäväkuvaus/Se arbetsbeskrivning
Työpaikan osoite00260 HELSINKI
PalkkausKVTES
Työ alkaa13.12.2021
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy27.05.2022
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://ars2.equest.com/?response_id=6999e02367ee0a65d3a8e8940dc5d14b
Ilmoitus jätetty07.12.2021
Ilmoitusnumero11100722
Työnantajan viite157

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

46 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin