Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Eräopas

Husky Travels Oy Rovaniemi

Nyt on kysymys asenteesta! Haemme yhteisöömme työihmistä pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työ sisältää safarioppaan/koiravaljakko-ohjastajan töitä, asiakaspalvelua, koirien kanssa työskentelyä, sekä kaikkea mahdollista mitä huskypuistossa tulee vastaan.
Edellytämme positiivista asennetta sekä töitä, asiakkaita että työkavereita kohtaan. Lisäksi luotettavuus, ahkeruus, oma-aloitteisuus, joustavuus sekä korkea stressinsietokyky (varsinkin kiireisimmällä sesongilla) ovat oleellisia. Myös fyysinen kunto on valjakolla ajettaessa eduksi, samoin riittävä pituus (min. n. 160 cm) ja paino (min. n. 60 kg). Kohtalainen englannin kielen taito on välttämätön, muu kielitaito on eduksi.
Työ on ulkotyötä. Aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä ei tarvita, koulutamme tehtävään kunhan innostusta riittää. Työt eivät ole varsinaisia eräoppaan töitä, mutta ihan osuvaa nimikettä ei löydy. Tarvittaessa myös yhteisasunto on mahdollinen.
WWW-osoitehttp://huskypark.fi
YhteystiedotERKKILÄ KAJ ERKKI-MIKAEL, Puh: 0400-880057, office@huskypark.fi
Työpaikan osoiteJoulumaantie 3, 96930 NAPAPIIRI ROVANIEMI
Palkkaus10,09 e/h
Työ alkaasopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Ilmoitus jätetty17.06.2018
Ilmoitusnumero9619977

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

32 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin