Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Parturi-kampaaja / Hyvä Olo Savonlinna

Hyvä Olo / Savonlinna Savonlinna

Haemme PARTURI-KAMPAAJAA Savonlinnaan!

Haemme parturi-kampaajaa Sokoksen Hyvä Olo -parturi-kampaamoon. Työsuhde on määräaikainen vuoden 2020 loppuun saakka, työtunnit keskimäärin 30 tuntia viikossa tai sopimuksen mukaan. Tehtävän aloitus heti tai sopimuksen mukaan.

Me suursavolaiset haluamme onnistua jokaisessa asiakaskohtaamisessa tekemällä tavallisia asioita epätavallisen hyvin! Olethan siis aidosti asiakaspalveluhenkinen parturi-kampaaja ja saat hymysi tarttumaan niin asiakkaisiin kuin työkavereihinkin. Voit olla jo kokemusta kerryttänyt valmis ammattilainen tai työuransa alkutaipaleella oleva nouseva tähti. Tärkeintä on tuntemasi intohimo työtäsi kohtaan ja halusi ylittää asiakkaasi odotukset. Lisäksi sinulla on mahdollisuus ja halu tehdä vaihtelevaa vuorotyötä.

Saat mahdollisuuden tehdä työtä viihtyisässä työympäristössä yhdessä mahtavien työkavereiden kanssa. Lisäksi pääset nauttimaan S-ryhmän ja Osuuskauppa Suur-Savon laajoista henkilöstöeduista.

Lähde: sok.fi

20 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin