Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Kalustemyyjä

Ideal Keittiöt Oy Turku

Ideal Keittöt on kasvava valtakunnallinen keittiö- ja sisustusketju. Meiltä saa kaikki kodin kiintokalusteet kalusteet helposti, nopeasti ja edullisesti, markkinoiden nopeimmalla toimitusajalla.

Haemme
KEITTIÖMYYJÄÄ
Turun myymälään

Onko sinulla tunne, että työelämästäsi puuttuu jotain? Onko päättäväisyys ja idearikkaus perisyntejäsi?

Etsimme joukkoomme asiakaspalveluhenkistä, järjestelmällistä, pitkäjänteistä myyjää, joka on valmis saavuttamaan tavoitteita ja jaksaa haastaa itseään.

Tuotteenamme on kodinkiintokalusteet ja työ on myyntityötä, jossa on ripaus kalustesuunnittelua joukossa. Työssä onnistumien vaatii edellä mainittujen ominaisuuksien lisäksi halua kehittyä ja oppia, sekä kykyä luovaan ongelmanratkaisuun ja uskallusta rakentaa omaa asiakaskuntaa.

Kielitaito ei koskaan ole häpeäksi ja toivommekin, että kielellisestä aarrearkustasi löytyisi jotain muitakin kieliä kuin Suomen kieli.

Toivomme sinulta näyttöä tavoitteellisesta myyntityöstä ja arvostamme myynnillistä otetta. Ymmärrys tai kokemus keittiöalasta tai rakentamisesta ylipäänsä lasketaan myös eduksi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoista työtä laajan valikoiman ja hyvien laadukkaiden tuotteiden parissa. Työkaverit ovat luonnollisesti ihan huippuja ja vaikka työtä tehdäänkin tosissaan, ei pilkkeestä silmäkulmassa ole haittaa.

Mikäli tunnet, että voisit kuulua joukkoomme, laitathan hakemusta, CV:n kera tulemaan. Täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä.

Etsimme uutta Ideal - perheenjäsentä Turun myymälän vahvistukseen sekä PK-seudulle.
WWW-osoitehttp://ideal-keittiot.fi/
YhteystiedotMyyntijohtaja Susanna Hagelstam susanna.hagelstam@idealkeittiot.fi
Puh. 044 474 7757
Työpaikan osoiteLemminkäisenkatu 36, 20520 TURKU
PalkkausSopimuksen mukaan
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy30.04.2020
Jätä hakemusMyyntijohtaja Susanna Hagelstam susanna.hagelstam@idealkeittiot.fi
Ilmoitus jätetty17.02.2020
Ilmoitusnumero10268380

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

47 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin