Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Nuoriso-ohjaaja

Ikaalisten kaupunki Ikaalinen

Ikaalisten kaupungin nuorisopalvelut hakee

NUORISO-OHJAAJAA

Haemme oma-aloitteista ja innostunutta nuoriso-ohjaajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Ikaalisten kaupungille.

Hakijalta odotamme luovaa ja ratkaisukeskeistä ajattelutapaa, joustavaa asennetta sekä kykyä itsenäiseen- ja tiimityöskentelyyn. Positiivinen ja motivoitunut asenne työn tekemiseen heijastuu niin kohderyhmänä oleviin lapsiin ja nuoriin kuin verkostoonkin. Yhteistyö muiden ammattilaisten kanssa verkostoissa kuuluu tehtävään, yhteisenä tavoitteena nuorten hyvinvoinnin ja ennaltaehkäisevän päihdetyön edistäminen. Ohjaajana tulee omata kasvatuksellinen työote. Oleellista on innostua ja innostaa nuoria, kuunnella ja kuulla sekä olla aidosti läsnä kulloisessakin tilanteessa. Tehtävä edellyttää perinteisen nuorisotilatyön lisäksi työskentelyä erilaisissa ympäristöissä nuorten kohtaamiseksi, esimerkiksi kouluissa, tapahtumissa ja leireillä. Nuoriso-ohjaaja on myös mukana koordinoimassa harrastustoimintaa. Digitaaliseen nuorisotyöhön tarvitaan osaamista ja vastuullasi on nuorisopalveluiden some-kanavien koordinointi. Nuorten osallisuutta pääset edistämään nuorisovaltuustotyössä.

Nuoriso-ohjaajan työ sijoittuu paljolti nuorten vapaa-aikaan eli sisältää ilta-ja viikonlopputyötä. Edellytämme mahdollisuutta auton käyttöön tehtävän hoitamisessa.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva alempi ammattikorkeakoulututkinto, aikaisempi opistoasteinen tutkinto tai soveltuva ammatillinen perustutkinto ja vahva työkokemus nuorisotyöstä.

Hakemukset tulee toimittaa 21.5.2021 klo 12.00 mennessä Kuntarekryn kautta. Alkuperäiset kelpoisuuden osoittavat todistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Palkkaus ja muut työsuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Toimen täyttämisessä käytetään kuuden kuukauden koeaikaa. Toimi täytetään 1.7.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan. Työaika on 38,25 tuntia/viikko. Valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Valitun on esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Ikaalinen on savuton kunta.
WWW-osoitehttp://www.ikaalinen.fi/kaupunki
YhteystiedotSari Sarkonen, 044 730 1225, sari.sarkonen@ikaalinen.fi, Koulunpolku 4, 39500 Ikaalinen
Työpaikan osoiteKoulunpolku 4, 39500 IKAALINEN
Työ alkaa1.7.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy21.05.2021 klo 12:00
Jätä hakemushttp://www.kuntarekry.fi/tyoavain/360162/fi_FI
Ilmoitus jätetty30.04.2021
Ilmoitusnumero10732917
Työnantajan viite360162

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

18 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin