Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Keittiömyyjä

Ikea Oy Kuopio

ODOTAMME SINULTA

Haemme nyt tiimiimme 12h ja 30h sopimuksilla työntekijää!

Tässä tehtävässä tarvitset ensisijaisesti erinomaista ja positiivista asennetta.
Olet nopea tekemään päätöksiä ja keksimään ratkaisuja, haluat tuottaa tulosta ja sinut tunnetaan kyvystäsi luoda erinomaisia asiakaskokemuksia. Pystyt myös palvelemaan asiakkaitamme kiireenkin keskellä, mikä vaatii sinulta paineensietokykyä. Asiakas on sinulle ykkönen, aina.

Olet kiinnostunut kodinsisustuksesta ja seuraat trendejä. Kaikkein tärkeintä kuitenkin on intohimo myyntiin, mutta pilke silmäkulmassa ja hyvä huumorintaju ovat eduksi. Sinulla on visuaalista silmää sekä taitoa myydä asiakkaillemme heidän toivomiaan kokonaisuuksia. Tarjoat aktiivisesti asiakkaille IKEA-tavaratalon palveluja, jotka vastaavat heidän tarpeitaan ja parantavat heidän ostokokemustaan.
Haluat ottaa vastuuta ja kehittyä kanssamme oikeaksi tulevaisuuden tähdeksi!

Kommunikoit sujuvasti suomeksi sekä tulet tarvittaessa toimeen myös englannin kielellä. Kerrothan hakemuksessasi, kummasta viikkotuntisopimuksesta (12h/30h) olet kiinnostunut.

TEHTÄVIÄSI

Olet avainasemassa toteuttamassa asiakkaidemme keittiöunelmia!
Suunnittelet ja myyt asiakkaillemme laadukkaita keittiökokonaisuuksia kodinkoneita unohtamatta.

Lähestyt aktiivisesti asiakkaita ja selvität heidän tarpeitaan esittämällä kysymyksiä. Suosittelet heille heidän tarpeisiinsa parhaiten sopivia ratkaisuja.

Maksimoit myynnin varmistamalla, että oma osastosi on siisti, tuotteita on saatavilla ja ne on hinnoiteltu oikein. Varmistat myös, että osastosi tuotteet ovat moitteettomassa kunnossa.

YHDESSÄ TIIMINÄ

Me kohtaamme asiakkaat - tavarataloissa, verkossa ja muissa kanavissa. Tunnemme hyvin IKEA-tuotteet, paikalliset markkinat ja asiakkaiden tarpeet ja pyrimme jatkuvasti löytämään uusia tapoja palvella asiakkaitamme maksimoidaksemme myynnin ja kannattavuuden. Yhdessä tuhansien kollegojen kanssa ympäri maailmaa muodostamme monimuotoisen tiimin, joka haluaa edistää IKEA-konseptin suosiota maailmalla - konseptin, joka auttaa miljoonia asiakkaita parantamaan arkeaan.
WWW-osoitehttp://www.ikea.com
YhteystiedotONKO SINULLA KYSYTTÄVÄÄ TAI TARVITSETKO TUKEA? OTATHAN YHTEYTTÄ!

Lisätietoja tehtävästä antaa Henna Sikanen, henna.sikanen@ingka.ikea.com
Työpaikan osoiteRatarinteenkatu 2, 70800 KUOPIO
PalkkausKaupan alan TES
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikamuu osa-aikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta, Vakituinen
Haku päättyy16.07.2020 klo 23:59
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://ikea.avature.net/fi_FI/External/JobDetail?jobId=53500&newTab=true&siteVersion=1.0.40
Ilmoitus jätetty03.07.2020
Ilmoitusnumero10391191

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

39 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin