Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Toimistosihteeri

Imatran kaupunki Imatra

Haemme Imatran kaupungille toimistosihteeriä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 10.8.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Toimistosihteerin tehtäviin kuuluu toimielinten (kaupunginvaltuusto ja -hallitus, lautakunnat, jaostot) esityslistojen teko ja pöytäkirjojen kokoaminen sekä päätösten toimeenpano, käytännön kokousjärjestelyt ja asioiden valmistelu. Lisäksi toimistosihteeri osallistuu asianhallinnan prosessien ja asianhallintajärjestelmän (M-Files) kehittämiseen sekä vaalijärjestelyihin ja toimii tietopalvelun varahenkilönä.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva ammattikorkeakoulututkinto.

Edellytämme tehtävässä oma-aloitteisuutta, kehittämismyönteisyyttä, kykyä työskennellä tiiminä sekä perustietojärjestelmien (esim. MS toimisto-ohjelmat, sähköiset kokousjärjestelmät) osaamista. Lisäksi aiempi työkokemus toimielinten esityslistojen ja pöytäkirjojen kokoamisesta ja päätösten toimeenpanosta sekä M-Files -asianhallintajärjestelmän tuntemus ja käyttökokemus luetaan eduksi.

Valitun on ennen työn vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Käytämme toistaiseksi voimassa olevassa työsuhteessa kuuden kuukauden koeaikaa.

Toimita hakemuksesi perjantaihin 31.7.2020 kello 15.00 mennessä ensisijaisesti sähköisenä oheisen Kuntarekryn linkin kautta. Tarvittaessa voit lähettää hakemuksen postitse osoitteella Imatran kaupunki, Kirjaamo, Virastokatu 2, 55100 Imatra. Myös kirjallisena toimitetut hakemukset tallennetaan sähköiseen Kuntarekry-järjestelmään, josta tietoja käytetään vain tämän tehtävän täytössä. Opinto- ja työtodistuksia ei liitetä hakemukseen, niihin tutustumme haastattelun yhteydessä.

Imatran kaupunki on savuton työpaikka.
WWW-osoitehttp://www.imatra.fi
YhteystiedotLisätietoja antaa hallintopäällikkö Marjo Kaulio-Behm, p. 020 617 2223,
marjo.kaulio-behm@imatra.fi (yhteydenotot 20.7. ja 21.7.2020 klo 9-12)
Työpaikan osoiteVirastokatu 2, 55100 IMATRA
PalkkausKVTES:n mukaan
Työ alkaa10.08.2020
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy31.07.2020 klo 15:00
Jätä hakemushttp://www.kuntarekry.fi/tyoavain/IMA-08-4-20/fi_FI
Ilmoitus jätetty02.07.2020
Ilmoitusnumero10390193
Työnantajan viiteIMA-08-4-20

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

40 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin