Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Ravintolakokki

Imatran Kylpylä Oy Imatra

Haemme Imatran Kylpylän ravintolaan ammattitaitoista kokkia. Työaika on 90 h/ 3viikkoa. Tehtävä määräaikainen 30.9.2021 asti, mahdollisesti jatkuu pandemiatilanteen niin salliessa tämän jälkeenkin.

Olet etsimämme henkilö kun olet ripeä, vastuuntuntoinen, joustava, pystyt itsenäiseen työskentelyyn ja omaat hyvät tiimityötaidot.

Toivomme sinun myös arvostavan hyvää ruokaa ja sen valmistamista. Lisäksi toivomme myös, että olet suomenkielen taitoinen, sinulla on hygieniapassi ja pystyt toimimaan myös kiireen keskellä.

Imatran Kylpylä Spa Resort on Itä-Suomen monipuolisin kylpylähotelli ja yksi Suomen parhaista kylpylöistä perheiden loman viettoon. Meillä vietät rentouttavan kylpyläloman tai energisen aktiiviloman makusi mukaan ympäri vuoden. Voit majoittua hotelliin, loma-asuntoon tai vaikkapa omaan villaan. Saimaan upea luonto, korkeatasoiset palvelut, ravintolat, a la carte, kahvilat, kylpylähoidot sekä Ukonniemen monipuoliset aktiviteetit tarjoavat tekemistä lomalla kaiken ikäisille.

Katso lisää www.imatrankylpylä.fi.
WWW-osoitehttp://imatrankylpyla.fi
YhteystiedotYhteydenotot arkisin ravintolapäällikkö Toni Rosenholm p. 0405503214 tai toni.rosenholm@imatrankylpyla.fi.
Työpaikan osoitePurjekuja 2, 55420 IMATRA
PalkkausTES
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaa01.06.2021
Työaika2-vuorotyö, 90h/3 vkoa
Työn kesto3 - 6 kk
Haku päättyy19.04.2021 klo 23:00
Jätä hakemustoni.rosenholm@imatrankylpyla.fi. Otsikoksi HAKEMUS.
Ilmoitus jätetty08.04.2021
Ilmoitusnumero10693710

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

3 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin