Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Urheiluseurakehittäjä

Imatran Urheilijat ry Imatra

Imatran Urheilijat on Imatralla toimiva yleisseura, jossa on neljä jaostoa; yleisurheilu, hiihto- ja ampumahiihto, alppi ja pyöräily. Seuran tehtävänä on tarjota lapsille ja nuorille mahdollisuus harrastaa seuran edustamia lajeja sekä harjoitella myös tavoitteellisesti kilpaurheilua.

Haemme puolipäiväiseen työsuhteeseen, 20 h/vko, seuratyöntekijää, jonka tavoitteena on kehittää lasten urheilukoulutoimintaa. Työ tähtää sekä jaostojen omien urheilukoulujen sekä jaostojen välisen toiminnan kehittämiseen.

Työntekijä vastaa urheilukoulutoiminnan kehittämisestä, markkinoinnista ja koordinoinnista. Tehtävänkuvaan myös yleisurheilukouluryhmien ohjaus sekä hiihtokoulussa avustaminen. Lisäksi tehtävänkuvaan kuuluu ryhmien ohjaajien kouluttamiseen liittyviä tehtäviä.

Edellytämme hakijalta tehtävään soveltuvaa koulutusta ja innostusta työskennellä urheiluseurassa. Hyvät organisointi- ja vuorovaikutustaidot, asiakaspalveluhenkisyys ja järjestelmällisyys auttavat suoriutumaan työstä menestyksekkäästi. Työntekijällä tulee olla mahdollisuus työskennellä iltaisin ja viikonloppuisin. Eduksi katsotaan aiempi kokemus työskentelystä urheiluseurassa sekä seuran edustamien lajien perusosaaminen.

Määräaikaisen työsopimuksen kesto: 12 kuukautta (1.8.2019 -31.7.2020).

Palkka: 1200,-/kk

Hakuaika päättyy: 15.7.2019.

Lisätietoa: Imatran Urheilijoiden Yleisurheilujaoston puheenjohtaja Mirja Mikkilä, p. 040 5779766, mirja.mikkila@pp.inet.fi

https://imatranurheilijat.fi/

36 päivää sitten

Hae työpaikkaa
Takaisin