Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Korjaamosiivooja

Inhouse Partners Oy Lahti

Inhouse Partners Oy on valtakunnallisesti toimiva kokonaisvaltaisiin siivous- ja toimitilapalveluratkaisuiden tuottamiseen erikoistunut yritys.

Etsimme siivoojaa kohteeseemme autokorjaamolle Holman alueelle. Työtä tehdään noin kolme tuntia päivässä maanantaista perjantaihin. Liike on auki klo 7-21, ja siivous tapahtuu näiden aukioloaikojen ulkopuolella työntekijälle sopivimpaan aikaan. Työaikojen vuoksi työ sopii esimerkiksi opiskelijalle tai muulle lisäansioita kaipaavalle. Työt voidaan jakaa myös useamman työntekijän kesken niin, että työpäiviä kertyy 2-3 viikossa.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta, mutta tarvittaessa motivoitunut ja reippaalla asenteella varustettu työntekijä perehdytetään alusta alkaen. Edellytämme oma-aloitteisuutta sekä aktiivista otetta työhön. Vastineeksi tarjoamme jatkuvan tuen, mukavan työyhteisön sekä työpaikan, jossa työntekijän viihtyvyys on tärkeää.

Jos koet olevasi reipas, oma-aloitteinen ja työhösi sitoutunut, käy jättämässä hakemus nettisivuillamme www.ihp.fi/rekrytointi.
WWW-osoitehttp://www.ihp.fi
Yhteystiedotrekry(at)ihp.fi.
Työpaikan osoite15230 LAHTI
PalkkausTES
Työkokemusei lainkaan - 1v
Työ alkaa01.02.2021
Työaikamuu osa-aikatyö, noin kolme tuntia ma-pe
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy31.01.2021 klo 23:59
Jätä hakemusrekry(at)ihp.fi
Ilmoitus jätetty13.01.2021
Ilmoitusnumero10577663

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

15 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin